Ayurvedisch Massagetherapeut

De opleiding september 2023 - maart 2024 is volgeboekt. Op 7 april 2024 wordt er weer een nIeuwe opleiding gestart! je mag je al inschrijven. Dit kan via de website (Inschrijfformulier) of je vraagt het formulier aan via een appje 06-553 007 52. De data zijn: 7/4 - 21/4 - 26/5 - 2/6 - 16/6 - 30/6 - 8/9 - 22/9 - 6/10 - 3/11 - 17/11 - 1/12 (12 bijeenkomsten, van 10.30 tot 17.00 en praktijklessen tot 15.00 uur.

Het is een bijzonder praktisch gerichte opleiding. Eén daarvan is in Lelystad waarbij alle beschikbare Indiase traditioneel bereide Ayurvedische massage-oliën aan bod komen: van kleur tot geur, van herkomst tot samenstelling, van indicatie tot toepassing, een unieke les! Je leert in deze opleiding de Ayurveda te doorgronden, sterk gericht op de praktijk én op je eigen ontwikkeling! We spreken over een volwaardige opleiding Ayurveda Massagetherapie en Zijnsleer, erkend door KTNO en bij de CRKBO geregistreerd. Leren vanuit de bron, alles helder Nederlands en onmiddellijk toe te passen. Laat de Ayurveda wereld voor je opengaan!

Haar niveau is weliswaar ruim HBO, maar de wijze van lesgeven is zodanig dat ze voor iedereen met een serieuze intentie goed te begrijpen en toe te passen valt. Er wordt geen formele vooropleiding gevraagd, wel is er met elke kandidaat een (evt. telefonisch) toelatingsgesprekje. Schaf jezelf een prachtig beroep aan en word Ayurvedisch Massagetherapeut met onze exclusieve Hogeschool als jouw opleider! Ook maak je op een speelse wijze kennis met de Ayurvedische Sanskriet-terminologie met de juiste uitspraken. Totaal lesgeld: € 1399,=. Syllabi die ik uitreik zijn kosteloos. Bij het correct voldoen aan deze opleiding inclusief een praktijk- en theorietoets ontvang je een mooi diploma van onze Hogeschool Ayurveda Geneeskunde.

Meedoen? Mail (vrijblijvend) naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met je naam, contactgegevens en motivatie. Ik mail je snel terug en houd je vanaf dan op de hoogte, welkom!

Wat krijg je o.a. te leren?

  • Wat is de Ayurveda vanuit haar oorsprong - leer vanuit de bron!
  • geheimen van de Vedische cultuur
  • Sanskriet als geestelijke taal! Maar ik leg het je helder uit, is echt leuk!
  • de eeuwenoude spirituele traditie die de Ayurveda omhult
  • een bijzondere kijk op voeding - hoe zit dat met de menselijke constitutie
  • Ayurvedische handgrepen en strijkingen die genezend werken
  • wat kun je met marma's? 
  • véél over de geneeskrachtige oliën zoals werking, samenstelling en indicaties
  • toepassing van de shirodhâra
  • ziekten die je met Ayurvedische oliemassages kan verlichten of zoveel mogelijk genezen

Na afloop kun je je altijd verder ontwikkelen of specialiseren via een hogere opleiding. Vakken hierin zijn o.a.:

Het verder uitdiepen van dosha's en dhâtu's - voeding en medicatie - de Ayurvedische psychologie (bhûtavidya) - marmakennis - inzicht in de yogische wetenschappen - diagnostische methoden. Over deze opleiding wordt binnenkort meer informatie gegeven.

Waar vinden de lessen plaats? 

Al het Ayurvedische vindt plaats in het Ayurveda centrum aan de Kruisbergseweg 60A in Wijchen. Het is een rustige buurt met overal gratis parkeren en het NS-Station vlakbij.

=================================================================================================================================

- Workshops? Kijk even bij Lezingen