Op aanvraag verzorg ik lezingen/workshops in het gehele (vaste)land Nederland voor groepjes vanaf 15 personen. Zo'n lezing duurt 3 uren en handelt over de Ayurveda en haar geneeskunde in brede zin (dus toepassingen, haar relatie met yoga, moderne wetenschap, enzovoorts). Tarieven steeds bespreekbaar en nooit een hinderpaal! 

Cursussen en lessen.

Speciale Ayurveda lessen in Lelystad.

Naast de geregistreerde Beroepsopleiding tot Ayurveda Massagetherapeut verzorg ik ook losse lessen. Binnen de Holisan BV in Lelystad bijvoorbeeld houd ik regelmatig lessen over verschillende Ayurvedische onderwerpen. Dit zijn zaterdag-lessen van 10.00 tot 17.00 uur. Lees hierover meer op www.holisan.nl of bel 0320-251313 (vraag naar Helena).

Les-onderwerpen.

Mijn lesaanbod dat ik eventueel in jouw eigen centrum of instituut houd, mag je rustig breed noemen. Voor yoga-liefhebbers houd ik lezingen over de oorspronkelijke yoga en haar vormen, waarbij ook de 'bijbel' van de yoga, de Sutra's van Patañjali, besproken wordt. Verder houd ik lezingen of lessen over de Ayurveda in zowel toegepaste als filosofische vorm, of over de Filosofie der Gnosis,  zowel die uit India (Sâmkhya) als Europa (Nâg Hammadi). Het doel van mijn lessen is om met mijn toehoorder op een zo leuk mogelijke manier inzichten te delen hetgeen ons aller geest verrijkt!

 

Voor al het bovenstaande kun je bellen naar: 06-553 007 52 of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.