Workshop(s) in jouw centrum?

Voor in jouw Yoga- of Studiecentrum. Samen praten over de 'Mysteriën van de van de Vedische wereld' of over de 'Yoga Sutra's van Patâñjali'. Ik werk níet met laptops, powerpoints of teksten. Ik práát met jou over deze boeiende onderwerpen. Natuurlijk, een flipover is handig om bepaalde begrippen uit te leggen, voor mijn part in of vanuit het Sanskriet, want taal vormt de sleutel naar kennis. 

Het gaat er mij om dat ik je echt kan meenemen naar de wereld van deze bijzondere wetenschappen. En dat je ziet en begrijpt en net zo gefascineerd raakt als ik! Kost dit alles geld? Ja, als jij een onderneming hebt dan vraag ik iets. Maar ook dat valt allemaal te bespreken. Bel me gerust op, als we het samen willen komen we er ook samen uit!

Kijk ook eens naar mijn andere website! Dat is www.heerlijkyoga.nl

STERVENSBEGELEIDING IN HET LICHT VAN AYURVEDA.

Op zaterdag 9 oktober 2021 van 10 tot 17 uur in Lelystad. In principe voor Ayurvedische therapeuten. Maar heb je hoe dan ook interesse, neem dan contact op met de Holisan, 0320-251313 en meld je aan. Toegang is € 15,= incl. soep, certificaat en een unieke dag!

Zoals de geest der Ayurveda het beschrijft, is stervensbegeleiding ook een vorm van geboortebegeleiding; een geboortebegeleiding naar de nieuwe wereld waar je naar toe gaat. Het vraagt van de begeleider een harte-aanwezigheid. De inzichten van de begeleider vormen de troost, de woorden en de zachte warmte waarmee het afscheid van deze aarde gepaard gaat. 

Als docent Ayurveda geef ik geen les uit boekjes en/of allerlei door mijzelf gevolgde lessen. Ik heb nooit lessen van mensen gehad hierin. Ik heb genoeg mogen meemaken toen ik in het ziekenhuisbed stierf en dágen later terugkwam, omdat mijn sterven niet volledig bleek. De andere wereld is net zo realistisch als de wereld waarin jij en ik nu leven.  

Daarom: voor mij geen tweedehands-kennis, maar rechtstreeks uit de bron waarin ik zelf vallen moest. Deze les is enerzijds persoonlijk, ook naar jou toe, en anderzijds belicht door Ayurvedische en geesteswetenschappelijke kennis zodat het een bijzonder geheel wordt!

Hartelijk welkom!