Workshop(s) in jouw centrum?

Binnen jouw (yoga)centrum is voor min. 10 personen een workshop te verzorgen over de Ayurveda en haar relaties tot de Veda's, Patâñjali, de esoterie van yoga en het belang van voeding en levensstijl. Kosten: overleg, we komen er áltijd uit!

*****

REGELMATIG INTERESSANTE VOLLE-DAGS AYURVEDA WORKSHOPS aan de kruisbergseweg 60A in Wijchen van 10.30 tot 17.00 uur ter vrijblijvende en diepgaande kennismaking met de oudste geneeskunde ter wereld. Deze Workshops verzorg ik speciaal voor mensen die kennis willen maken met de Ayurveda zonder dat ze daar veel voor moeten betalen.  Bijdrage is namelijk slechts € 17,50.

Deze Ayurveda Workshop kan ook in jouw Centrum door mij verzorgd worden!

Meld je snel aan bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel/app 06-55300752 met je emailadres. Je ontvangt dan per omgaande bericht. Een deelname-certificaat wordt uitgereikt.

Let wel: Deze Ayurveda Workshops in Wijchen verzorg ik speciaal voor mensen die nieuw zijn op het gebied van de Ayurveda. Voor gevorderden zijn er mijn lezingen in de Holisan in Lelystad.

Een eerstvolgende Ayurveda Workshop in Wijchen wordt bij voldoende belangstelling hier weer bekend gemaakt! Dus laat van je horen!