Consulten

Het Ayurveda consult (een goed gesprek en onderzoek).

Deze zijn élke dag in Druten volgens afspraak!  

Praktijkadres:  'Boldershof', Ambthuisplein 83 in Druten.

-Het is een éénmalig, uitgebreid en holistisch consult voor lichaam en geest. Ik reserveer voor jou ruím 2,5 uur en neem dus de tijd.  Naast het luisteren naar je verhaal onderzoek ik in een ontspannen sfeer polsen, handen, ogen en tong teneinde je persoonlijke constitutie en gezondsheids-situatie zo precies mogelijk in kaart te brengen. Dat doe ik als Ayurvedisch specialist níet met levenloze instrumenten en ook niet met lange vragenlijsten maar met mijn ervaren handen en kennis. We gaan alles Ayurvedisch belichten; je voeding, levensstijl en eventueel je medicijn- en/of supplementengebruik. En hoe kun je die (vaak belastende) middelen verminderen of voorkomen? Hoe kun je chronische en lastige klachten verzachten of doen ophouden? Hoe kun je de kwaliteit van je leven optimaliseren? Juist in deze tijd is het van belang om je weerstand zo goed mogelijk te optimaliseren.

-Ayurvedische medicijnen?  Indien nuttig en door jou gewenst schrijf ik je een of enkele Ayurvedische medicijnen voor (géén verkoop in mijn praktijk!). Let wel: de door mij geadviseerde Ayurvedische medicijnen zijn effectief en het gebruik ervan moet goed worden afgewogen met andere medicijnen of supplementen die je eventueel gebruikt. We noemen dat 'wisselwerking'. Omdat ik een farmaceutische achtergrond heb doe ik dat verantwoord. Ik maak voor jou een keus uit unieke en veilige Ayurvedische medicijnen; mijn eventuele emailservice is kosteloos.

-Wat kost dit Ayurveda consult?  Mijn uurtarief is € 78,80. Voor de volledige werkzaamheid (incl. voorbereiding en verwerking) houd ik het op 2,5 uur, dat maakt € 197,= all-in. Lopen we uit dan betaal je geen extra kosten. Kom je overigens met z'n tweeën (dus 2 consulten op dezelfde tijd) dan is er een reductie en is het totaaltarief € 383,= all-in. Consulten in het weekend zijn € 220,= p.p. Het weekendtarief heeft geen reducties. 

-Hoe kun je de consulten voldoen? Via een van te voren verzonden tikkie of betaalverzoek. Contant (te voldoen bij aanvang) mag ook maar géén briefjes van 100 of hoger en zo gepast mogelijk, dank voor je begrip.

-Worden de behandelingen vergoed? Niet meer want op mijn verzoek heb ik mijn behandelingen per 1 april 2023 uít het 'zorg' systeem gehaald; ik had na meer dan 25 jaar genoeg van de zinloze druk van zorgverzekeraars, beroepsverenigingen en geldverspillingen. Het werken met een vrije en onafhankelijke geest doet mijn praktijkwerk alleen maar goed. Je mag des te meer rekenen op een correct, holistisch en effectief Ayurveda consult!  Vormt het tarief een serieus probleem, laten we er dan even over praten en wellicht dat het opgelost kan worden. 

-Hoe gaat de procedure? Heel eenvoudig: je belt of mailt me voor een afspraak en we zoeken samen een datum. Daarna ontvang je een bevestigings-mail van mij met uitleg, adres enz. en een aantal vragen. Je mailt je antwoorden terug en we zien elkaar op de afgesproken datum voor het consult!

-Wil je mij vrijblijvend wat vragen? Doe dat door mij te bellen/appen op 06-553 007 52 of te mailen op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (vermeld dan je telefoonnummer svp). Dit is niet voor therapeutisch advies.

-Praktijk-adres: Ambthuisplein 83 in Druten. LET WEL: dit plein bevindt zich aan de Ambthuisstraat. Aldaar zie je het grote 19e eeuwse pand de BOLDERSHOF. Je gaat daar de poort binnen en daar mag je ook kosteloos parkeren. Per streekbus vanuit Nijmegen is Druten te bereiken met o.a. lijn 85 (Markt uitstappen). Reistijd bus: ca. 39 minuten.

Mijn registratienummers (zoals hierboven vermeld zonder vergoedingen):

-KTNO (erkenning van het Ayurvedisch onderwijs dat ik geef): K5534.

-CRKBO (registratie van het Ayurvedisch onderwijs dat ik geef).

-CAT: ik voldoe aan de Wet Kwaliteit, Klachten en Geschillen Zorg (Wkkgz) via de CAT o. nr. 105432023-07-20.