Ayurvedisch Massagetherapeut

Nieuwe opleiding Ayurveda. Wij verzorgen al ruim 30 jaar hele mooie opleidingen in de Ayurveda, erkend en geregistreerd door de KTNO en het CRBKO. Vanaf september 2024 ziet er er naar uit dat we op een nieuwe en mooie plek weer gaan starten!

Interesse? Mail even! We werken met kleine groepen dus als het zover is wacht dan niet te lang. Bellen/appen mag natuurlijk ook altijd!

Het is een bijzonder praktisch gerichte opleiding. Eén daarvan is in Lelystad waarbij alle beschikbare Indiase traditioneel bereide Ayurvedische massage-oliën stuk voor stuk aan bod komen: van kleur tot geur, van herkomst tot samenstelling, van indicatie tot toepassing, een unieke les! Je leert in deze opleiding de Ayurveda te doorgronden, sterk gericht op de praktijk én op je eigen ontwikkeling! We spreken over een volwaardige opleiding Ayurveda Massagetherapie en Zijnsleer, erkend door KTNO en bij de CRKBO geregistreerd. Leren vanuit de bron, alles helder Nederlands en onmiddellijk toe te passen. Laat de Ayurveda wereld voor je opengaan!

Haar niveau is weliswaar ruim HBO, maar de wijze van lesgeven is zodanig dat ze voor iedereen met een serieuze intentie goed te begrijpen en toe te passen valt. Er wordt geen formele vooropleiding gevraagd, wel is er met elke kandidaat een (evt. telefonisch) toelatingsgesprekje. Schaf jezelf een prachtig beroep aan en word Ayurvedisch Massagetherapeut met onze exclusieve Hogeschool als jouw opleider! Ook maak je op een speelse wijze kennis met de Ayurvedische Sanskriet-terminologie met de juiste uitspraken.  Na de presentatie van de nieuwe data en andere aspecten zal het lesgeld ook bekend worden gemaakt. Bij het correct voldoen van deze opleiding inclusief een praktijk- en theorietoets ontvang je een mooi diploma van onze Hogeschool Ayurveda Geneeskunde.

Meedoen? Mail (vrijblijvend) naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met je naam, contactgegevens en motivatie. Ik mail je snel terug en houd je vanaf dan op de hoogte, welkom!

Wat krijg je o.a. te leren?

  • Wat is de Ayurveda vanuit haar oorsprong - leer vanuit de bron!
  • geheimen van de Vedische cultuur
  • Sanskriet als geestelijke taal! Maar ik leg het je helder uit, is echt leuk!
  • de eeuwenoude spirituele traditie die de Ayurveda omhult
  • een bijzondere kijk op voeding - hoe zit dat met de menselijke constitutie
  • Ayurvedische (massage) handgrepen en strijkingen die genezend werken
  • wat kun je met marma's? 
  • véél over de geneeskrachtige oliën zoals werking, samenstelling en indicatie
  • ziekten die je met Ayurvedische oliemassages kan verlichten of zoveel mogelijk genezen

- Workshops? Kijk even bij Lezingen