EN NOG MEER..

 OOO

ESOTERISCHE STUDIES. 

In Nijmegen en Wijchen geef ik (mede)sturing aan een meer dan 400 jaar oude gnostische organisatie die in het jaar 1614 is opgericht. Het is een zgn. Geestesschool voor zielegroei en bewustzijnsontwikkeling. Voor iedereen die het gevoel heeft vastgelopen te zijn in zijn of haar spirituele groei. De basis van deze School wordt gevormd door de gnostische geschriften van de mensheid. Het doel van de School is het wakker maken van de mens zónder oefeningen, geloofsstelsels of opgelegde regels. 

Er worden voortdurend (afhankelijk van de vraag) gnostische cursussen verzorgd. Zo'n cursus bestaat uit 7 avonden met een kleine groep in Wijchen. Biijdrage is € 79,= voor hele cursus. Je bent na of tijdens de cursus verder nergens aan gebonden. 

Ná de cursus kun je ook Leerling worden: laag of hoog opgeleid maakt geen verschil; wie zijn of haar hart openen kan zal de lessen kunnen begrijpen. Er bestaan drie oplopende graden van Leerlingschap.

Dit lidmaatschap kost € 20,= per maand en is te allen tijde probleemloos opzegbaar. Info over de bijeenkomsten, leerlingschap enzovoorts op www.klassiekerozenkruis.nl

Of mail / bel  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  /  06-553 007 52. 

 

 

 

 

 OOO