~ En nog meer..! ~

 

NIEUW AYURVEDISCH KUURCENTRUM in het hart van Maas & Waal!

Onder de bezielende leiding van Bianca, die geassisteerd wordt door de niet minder gepassioneerde Leontine, is het nu mogelijk om in Nederasselt, dicht bij het historische stadje Grave, een heerlijke Ayurvedische kuur te doen binnen het Ayurveda Leefstijl Centrum (ALC). Of je nu voor 2 of 3 dagen komt, het is zeker dat je anders naar huis gaat als dat je gekomen bent: met nieuwe energie, heerlijk uitgerust en vooral geïnspireerd!

Misschien heb je ook een wandel- of fietstochtje gemaakt naar Grave of langs de Maas, kortom, je kunt nu terecht voor een Ayurvedisch uitje! Mijn eigen rol in dit geheel is meer de medische kant. Je kunt aan de kuur namelijk ook een persoonlijk Ayurvedisch consult koppelen. Je persoonlijke constitutie vormt dan zowel een basis voor de behandelingen binnen het ALC als de advisering die je mee naar huis neemt, vooral betrekking hebbend op je voeding! 

Je kúnt al terecht, maar een aparte website is nog in de maak. Wil je meer weten, bel Bianca dan gerust op 06-10 16 70 13.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 WEER GEOPEND: HET AYURVEDA KUURCENTRUM in Hengevelde in het prachtige Twente!

Door de corona-maatregelen was het een en ander helaas niet meer mogelijk, maar nu dus weer wel! Kijk echter voor de meest actuele informatie even op de website www.ayurvedatwente.nl. Of bel Sylvia op 0547-333100.

 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

REGIO HOOFDDORP! Vanwege veel bezoekers uit het blok Haarlem - Gouda - Den Haag kan ik ca 1 x per maand in Hoofddorp praktijk houden. Wie daar dus een geschikte ruimte kan aanwijzen, graag! Tel 06-553 007 52. 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

PERSONAL TRAINING WIJCHEN. 

Bewegen als medicijn. Verzorgd door Tara Visser, yoga- en bewegingsdocent.

'Beweging (vata) vanuit structuur (kapha) op weg naar transformatie (pitta)'.

Tijdens de Personal Training kijken wij samen naar welke training op dit moment het beste bij jou past. Denk daarbij aan bijvoorbeeld krachttraining, yoga of (core)stability training. Krachttraining vindt plaats zonder gebruik van zware apparatuur en core-stability training is een trainingsvorm die terugkeert naar de basis: terug naar alle bewegingen waarbij de kracht ligt in de eenvoud en combinatie van bewegingen.

Personal Training door Tara Visser is er niet alleen op gericht om sterker en/of soepeler te worden maar ook om meer helderheid te krijgen in je eigen lichaamshouding, ademhaling en reflexmatige (vaak onbewuste) aanspanningen van de spieren. Aanspanningen die uiteindelijk kunnen leiden tot stress, blessures, pijn en geestelijk ongemak. Oefening én ontspanning vormen een belangrijk onderdeel van de training.

Aan het einde van een aantal sessies heb je een heel eigen op maat gesneden oefenprogramma voor thuis ontwikkeld!

De trainingen maken deel uit van het Opleidingsprogramma van de Hogeschool Ayurveda Geneeskunde. Ze kunnen integraal gevolgd worden als deel van haar opleidingen of los gevolgd worden, eventueel ook bij jou thuis. Duur sessie: 45 minuten.

Kosten per sessie: € 45,=

Duo training per sessie: € 70,= totaal

Trio training per sessie: € 90,= totaal 

Ook wordt verzorgd de cursus Ayurveda in Beweging. Deze unieke cursus is met name geschikt voor masseurs. Eindterm van deze cursus is dat je als extra naast de massages ook een oefenprogramma aan je cliënten kan aanbieden. Dit kan een bijzondere meerwaarde zijn aan je behandelingen.

Even voorstellen: mijn naam is Tara Visser; ik geef sinds 1992 les in verschillende vormen van beweging. Mjn hart gaat uit naar het verbinden van lichaam en geest. Het is juist deze samenwerking die tot heelheid leidt. Ik ben opgeleid als yogadocente en als verpleegkundige. Vanwege die laatste functie heb ik ook een aantal maanden in New York gewoond waar ik veel ervaring heb mogen opdoen. Ik ben met name gespecialiseerd in trainingen bij chronische vermoeidheid, burnout en pijnklachten in het algemeen.