En nog meer...

ESOTERISCHE STUDIES. 

In Nijmegen en Wijchen geef ik (mede)sturing aan een meer dan 400 jaar oude gnostische organisatie (Rozenkruisers) die in het jaar 1614 is opgericht. Het is een zgn. Geestesschool voor zielegroei en bewustzijnsontwikkeling, voor iedereen die het gevoel heeft vastgelopen te zijn in zijn of haar spirituele groei. De basis van deze School wordt gevormd door gnostische (kennis) geschriften van de mensheid. Het doel van de School is het wakker maken van de mens zónder oefeningen, geloofsstelsels of opgelegde regels. De vorm waaruit ik werk heet Ecclesia Gnostikos Rosae Crucis (EGRC).

Er worden voortdurend (afhankelijk van de vraag) gnostische cursussen verzorgd. Zo'n cursus bestaat uit 7 avonden met een kleine groep in Wijchen. Biijdrage is € 79,= voor hele cursus en ca. € 18,= voor een boek (prijs 2021). Je bent tijdens of na de cursus nergens aan gebonden. 

DE EGRC geeft maandelijks vrij toegankelijke lezingen (vrijdag-avonden) en studie-ochtenden (meestal zondagen). Iedereen is vrij om kosteloos de lezingen mee te maken. Je mag ook Pionier worden, dan ga je het Inwijdingstraject aan in de diepere leringen; nooit moeilijk maar steeds openbarend! Pioniers ondersteunen deze organisatie met € 20,= per maand. 

Een al jaren bestaande website wordt momenteel geheel vernieuwd en zal later bekend worden gemaakt. Vragen kunnen altijd naar 06-553 007 52.

 

  OOO