~ En nog meer..! ~

 

IN JULI / AUGUSTUS 2021 GAAT MIJN PRAKTIJK EN AYURVEDA SCHOOL VERHUIZEN naar een andere mooie plek in Wijchen! Mocht je al een huurder weten voor mijn huidige prachtige praktijkruimte, bel me dan! De gouden tip krijgt sowieso óf een geheel kosteloos consult óf een fantastische Ayurveda Massage door een van mijn toppers!! Info: www.mozaiekwijchen.nl 

OOO

AYURVEDISCH KUURCENTRUM in het hart van Maas & Waal!

Onder de bezielende leiding van Bianca, die geassisteerd wordt door de niet minder gepassioneerde Leontine, is het nu mogelijk om in Nederasselt, dicht bij het historische stadje Grave, een heerlijke Ayurvedische kuur te doen. Of je nu voor 2 of 3 dagen komt, het is zeker dat je anders naar huis gaat als dat je gekomen bent: met nieuwe energie, heerlijk uitgerust en vooral geïnspireerd!  Wil je meer weten, bel Bianca dan gerust op 06-10 16 70 13.

OOO

 WEER GEOPEND: HET AYURVEDA KUURCENTRUM in Hengevelde in het prachtige Twente!

Door de corona-maatregelen was het een en ander helaas niet meer mogelijk, maar nu dus weer wel! Het Ayurveda Kuurcentrum in Twente voldoet aan alles wat aan een Ayurveda kuurcentrum gevraagd wordt: prachtige natuur, bossen, rust en ruimte. Kijk echter voor de meest actuele informatie even op de website www.ayurvedatwente.nl. Of bel Sylvia op 0547-333100.

 OOO

PERSONAL TRAINING WIJCHEN. 

Bewegen als medicijn. Verzorgd door Tara Visser, yoga- en bewegingsdocent.

'Beweging (vata) vanuit structuur (kapha) op weg naar transformatie (pitta)'.

Tara Visser, ervaren yogadocente, geeft yoga als Personal Training aan mensen die dat nodig hebben. Je krijgt een persoonlijk bewegingsprogramma met o.a. asana's die helemaal bij jou en eventueel bij je constitutie passen. In een paar heerlijk rustige sessies (bijv. 6 x) kom je tot jezelf en krijg je de regie terug over je lichaam-geestbalans. Tarief per sessie: € 45,= (met z'n tweeën: € 35,= p.p.) Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  Per omgaande antwoord!

 

 OOO

ZIELEGROEI EN BEWUSTZIJNSONTWIKKELING.

In Nijmegen en Wijchen hebben wij een bijzondere organisatie die al in het jaar 1614 is opgericht. Het is een zgn. Geestesschool voor zielegroei en bewustzijnsontwikkeling. Voor iedereen die het gevoel heeft vastgelopen te zijn in zijn of haar spirituele groei. De basis van deze School wordt gevormd door de gnostische geschriften van de mensheid. Het doel van de School is het wakker maken van de mens zónder oefeningen, geloofsstelsels of opgelegde regels. 

Ze is toegankelijk voor iedereen. Laag of hoog opgeleid maakt geen verschil; wie zijn of haar hart openen kan zal de lessen kunnen begrijpen. Er bestaan drie graden van leerlingschap (leden). Elke 1e zondag van de maand (behalve aug) is er een vrijblijvende, kosteloze Open Bijeenkomst aan de Professor Cornelissenstraat 306 Nijmegen (gebouw kerkje). Het lidmaatschap kost € 20,= per maand en is te allen tijde probleemloos opzegbaar. Info www.klassiekerozenkruis.nl

OOO