EN NOG MEER..

VACCINATIE, JA OF NEE?.

Ik ga in mijn medisch werk niet het debat aan over wat je wel of niet moet doen.

Ik ontwaar vier situaties:

1. mensen die zich níet laten vaccineren.

2. mensen die wel óf niet gevaccineerd zijn en (toch) corona-besmet zijn.

3. mensen die gevaccineerd zijn en een zekere vaccinatie-schade ervaren.

4. mensen die gevaccineerd zijn en eventuele vaccinatie-schade willen voorkomen.

Voor deze vier situaties zijn afdoende Ayurvedische adviezen en middelen beschikbaar. Belangrijk hierin zijn immuun-versterking, antivirale middelen toepassen (alles plantaardig) en inwendige reiniging (zonder vasten). In elk geval: géén grote hoeveelheid supplementen, géén onsmakelijke voeding en géén nutteloze oefeningen. 

Binnen het Ayurvedisch consult nemen we rustig alle tijd om een persoonlijk plan op te stellen om tot wederom een goede gezondheid te komen. 

OOO

PERSONAL TRAINING WIJCHEN. 

Bewegen als medicijn. Verzorgd door Tara Visser, yoga- en bewegingsdocent.

'Beweging (vata) vanuit structuur (kapha) op weg naar transformatie (pitta)'.

Tara Visser, ervaren yogadocente, geeft yoga als Personal Training aan mensen die dat nodig hebben. Je krijgt een persoonlijk bewegingsprogramma met o.a. asana's die helemaal bij jou en eventueel bij je constitutie passen. In een paar heerlijk rustige sessies (bijv. 6 x) kom je tot jezelf en krijg je de regie terug over je lichaam-geestbalans. Tarief per sessie: € 45,= (met z'n tweeën: € 35,= p.p.) Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  Per omgaande antwoord!

 OOO

ESOTERISCHE STUDIES. 

In Nijmegen en Wijchen geef ik (mede)sturing aan een meer dan 400 jaar oude gnostische organisatie die in het jaar 1614 is opgericht. Het is een zgn. Geestesschool voor zielegroei en bewustzijnsontwikkeling. Voor iedereen die het gevoel heeft vastgelopen te zijn in zijn of haar spirituele groei. De basis van deze School wordt gevormd door de gnostische geschriften van de mensheid. Het doel van de School is het wakker maken van de mens zónder oefeningen, geloofsstelsels of opgelegde regels. 

Er worden voortdurend (afhankelijk van de vraag) gnostische cursussen verzorgd. Zo'n cursus bestaat uit 7 avonden met een kleine groep in Wijchen. Biijdrage is € 79,= voor hele cursus. Je bent na of tijdens de cursus verder nergens aan gebonden. 

Ná de cursus kun je ook Leerling worden: laag of hoog opgeleid maakt geen verschil; wie zijn of haar hart openen kan zal de lessen kunnen begrijpen. Er bestaan drie oplopende graden van Leerlingschap (leden).

Dit lidmaatschap kost € 20,= per maand en is te allen tijde probleemloos opzegbaar. Info over de bijeenkomsten, leerlingschap enzovoorts op www.klassiekerozenkruis.nl

Of mail / bel  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  /  06-553 007 52. 

 

 

 OOO