En nog meer...

ESOTERISCHE STUDIES. 

In Druten geef ik (mede)sturing aan een meer dan 400 jaar oude gnostische organisatie (Rozenkruisers) die in het jaar 1614 is opgericht. Het is een zgn. Geestesschool voor zielegroei en bewustzijnsontwikkeling, voor iedereen die het gevoel heeft vastgelopen te zijn in zijn of haar spirituele groei. De basis van deze School wordt gevormd door gnostische (kennis) geschriften van de mensheid. Het doel van de School is het wakker maken van de mens zónder oefeningen, geloofsstelsels of opgelegde regels. De vorm waaruit ik werk heet Ecclesia Gnostikos Rosae Crucis (EGRC).

Er worden voortdurend (afhankelijk van de vraag) gnostische lessen verzorgd. Deze bestaan uit zondagochtenden van 10 tot 12 uur in Druten en kosten € 8,= per les (tikkie of contant). In de boekhandel kun je desgewenst een gnostisch handboek aanschaffen (ca. € 18,=). De lessen binden je verder aan niets.

Een al jaren bestaande website wordt momenteel geheel vernieuwd en zal later bekend worden gemaakt. Voor vragen kun je bellen: 06-553 007 52.

 

  OOO