Beste bezoeker van deze site

robert 2022

Word zónder supplementen of medicijnen beter, gezonder en gelukkiger met de regie in je eigen handen! De AYURVEDA (letterlijk: 'levens-inzicht') is een geneeskunde die voor iedereen toegankelijk is, ook voor jou!
Je bent niet mijn patiënt maar mijn bezoeker. Je komt bij mij op bezoek om eens rustig te praten. Over jou en over alles waar jij mee zit. Je haast je niet, ik zet lekkere thee voor je en we nemen de tijd. 

Ik bied je een verhelderend onderzoek aan van je pols en tong; ik haal daar veel informatie uit. En zo krijg je bijzondere inzichten in jezelf. Hoe jouw persoonlijke type precies is samengesteld en wat dat allemaal voor je kan betekenen. En hoe je je klachten daardoor beter kan begrijpen. En je met voeding en lifestyle daar een helende invloed op kan uitoefenen!

Ik ga je geen supplementen en dergelijke verkopen, daar kom je niet voor. Als het nuttig voor je is krijg je vrijblijvend een recept voor effectieve Ayurvedische medicijnen wat je drogist (fysiek of via internet) je eenvoudig levert.

We kunnen ruim 2,5 uur de tijd nemen. Dat lijkt lang maar dat valt mee; je doet zoveel ontdekkingen over jezelf! En de bedoeling is dat één zo'n Ayurvedisch consult genoeg zou mogen zijn. Je gaat naar huis met inzichten om je leven ten goede te veranderen. Die inzichten zet ik voor je op papier, netjes en helder uitgewerkt. Vooral over jouw dosha-dominantie krijg je aanwijzingen op papier, dat neem je allemaal mee naar huis. 

Ik heb de Ayurvedische geneeskunde met passie in India mogen studeren (Kerala, AVS) en in Nederland farmacie en farmacologie (onder auspiciën Organon 1994). Als Ayurvedisch top-specialist met meer dan 35 jaar ervaring is het mijn dagelijks werk jou te helpen je de regie over je gezondheid terug te geven. Ik hou niet van poespas en de Ayurveda is ook geen 'tover'-geneeskunde! Er zijn (mechanische) ziekten die niet zomaar te herstellen zijn maar je kunt je wel beter gaan voelen. Je kunt je lichaam alle kans geven om haar zelfherstellend vermogen op een gezonde manier aan te spreken.

Wil je mij even spreken om een afspraak te maken of gewoon wat te vragen? Bel me dan gerust en vrijblijvend op 06-553 007 52 of mail mij op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (heel snel antwoord).  Praktijkadres: Ambthuisplein 83 (Boldershof) 6601 AZ Druten. 

Wil je meer weten over de behandelingen,kijk bij  Consulten. Of mail / bel anders gerust.