Op aanvraag verzorg ik lezingen/workshops in het gehele land voor groepjes vanaf 15 personen. Zo'n lezing duurt 3 uren en handelt over de Ayurveda en haar geneeskunde in brede zin (dus toepassingen, haar relatie met yoga, moderne wetenschap, enzovoorts). De totale prijs voor zo'n hele workshop bedraagt € 350,= plus reiskosten van € 0,19 per afgelegde kilometer (eerste 25 km vanuit Nijmegen kosteloos) en eventuele parkeerkosten. Deze prijs geldt voor Yogascholen, sportscholen en studiecentra. Met andere instellingen (patiëntenverenigingen, clubs zonder winstoogmerk, religieuze instellingen enz) overleg ik graag over wat mogelijk is. De Hogeschool Ayurveda Geneeskunde is geregistreerd bij de CRKBO en daarmee vrijgesteld van BTW voor haar lesaanbod. 

-Leuke en heldere schriftelijke cursus AYURVEDA. 

Vanaf voorjaar 2018 start er een bijzonder leuke en interessante schriftelijke cursus Ayurveda! En alles in helder Nederlands, door mij persoonlijk verzorgd.  Deze cursus is door iedereen te volgen. Heb je echter een Ayurvedische praktijk of ben je aan het studeren daarvoor, dan zal deze cursus je kennis en inzichten extra verrijken. Je zult je Ayurvedische lessen beter gaan begrijpen, je kunt aan artsen van jouw patiënten beter uitleggen wat je werk inhoudt en je zult je meer gevorderde collega's beter te woord kunnen staan. 

Het geen cursus met allemaal toeters en bellen waar je eigenljk niet zoveel aan hebt. Het is een cursus die je in aanraking doet komen met een levende Ayurveda, helemaal passend in deze tijd.  Hoe zit het nu precies met die menstypen? Wat voor bijzonders kunnen we leren over de voeding? Hoe zit het met die overweldigende Vedische cultuur waarin de Ayurveda is ontstaan? Schijnbaar moeilijke dingen worden nu eenvoudig uitgelegd! Ik begeleid je persoonlijk door deze hele cursus heen. De kosten zijn heel laag, namelijk slechts € 29,= per maand gedurende de 10 maanden, inclusief de begeleiding! En je mag een professionele cursus verwachten met als eindresultaat een mooi certificaat indien je aan de opdrachten tijdens de cursus hebt voldaan (en waar ik je dus mee help). Meedoen? Je zult er geen spijt van krijgen, integendeel! Vraag de studie-informatie aan op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en maak van 2018 jouw Ayurveda jaar!

 

 

 

 

Voor al het bovenstaande kun je bellen naar: 06-553 007 52 of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.