AYURVEDA OPLEIDING.

DE AYURVEDA OPLEIDING VAN APRIL 2023 IS VOLGEBOEKT! OP ZONDAG 17 SEPTEMBER 2023 START ER WEER EEN UNIEKE OPLEIDING AYURVEDA! Overige data: 1 okt -  15 okt - 5 nov - 12 nov - 26 nov - 10 dec -  2024: 21 jan - 4 febr - 18 febr - 3 maart (dus totaal 11 zondagen).  Reserveren is vrijblijvend maar wordt aanbevolen, we werken altijd met kleine groepen.  Lestijden: praktijklessen van 10.30 tot 15.00 uur, colleges van 10.30 tot 17.00 uur.  Pas bij voldoende reserveringen wordt je alsnog gevraagd of je mee wilt doen. 

Het is een bijzonder praktisch gerichte opleiding van 11 lessen, één daarvan is in Lelystad waarbij álle beschikbare Indiase Ayurvedische massage-oliën aan bod komen: van herkomst tot samenstelling, van indicatie tot toepassing, een bijzonder unieke les! Je leert in deze opleiding de Ayurveda te doorgronden, sterk gericht op de praktijk én op je eigen ontwikkeling! We spreken over een volwaardige opleiding Ayurveda Massagetherapie en Zijnsleer, erkend door KTNO en bij de CRKBO geregistreerd. Leren vanuit de bron, alles helder Nederlands en onmiddellijk toe te passen. Laat de Ayurveda wereld voor je opengaan! 

Haar niveau is weliswaar ruim HBO, maar de wijze van lesgeven is zodanig dat ze voor iedereen met een serieuze intentie goed te begrijpen en toe te passen valt. Er wordt geen formele vooropleiding gevraagd, wel is er met elke kandidaat een (evt. telefonisch) toelatingsgesprekje. Schaf jezelf een prachtig beroep aan en word Ayurvedisch Massagetherapeut met onze exclusieve Hogeschool als jouw opleider! Ook maak je op een speelse wijze kennis met de Ayurvedische Sanskriet-terminologie met de juiste uitspraken. Totaal lesgeld: € 1199,=. Syllabi die ik uitreik zijn kosteloos. Per omgaande vrijblijvend de reserverings-mogelijkheid ontvangen? Mail  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of app 06-553 007 52. Of iets vragen? Gewoon even bellen!

Wat krijg je o.a. te leren?

  • Wat is de Ayurveda vanuit haar oorsprong - leer vanuit de bron!
  • geheimen van de Vedische cultuur
  • Sanskriet als geestelijke taal! Maar ik leg het je helder uit, is echt leuk!
  • de eeuwenoude spirituele traditie die de Ayurveda omhult
  • een bijzondere kijk op voeding - de menselijke constitutie
  • Ayurvedische handgrepen en strijkingen die genezend werken
  • wat kun je met marma's? 
  • véél over de geneeskrachtige oliën zoals werking, samenstelling en indicaties
  • toepassing van de shirodhâra
  • ziekten die je met Ayurvedische oliemassages kan verlichten of zoveel mogelijk genezen

Er is voortdurend alle ruimte voor vragen!

Waar vinden de lessen plaats? 

Al het Ayurvedische vindt plaats in het Ayurveda centrum aan de Kruisbergseweg 60A in Wijchen. Het is een rustige buurt met overal gratis parkeren en het NS-Station vlakbij.

=================================================================================================================================

- Workshops? Kijk even bij 'Lezingen'.