JE KUNT JE WEER INSCHRIJVEN voor de Ayurveda studiegroep januari 2021!  De studiedata zijn (steeds vrijdagen en zaterdagen): 29/1 - 30/1, 26/2 - 27/2, 12/3 - 13/3, 26/3 - 27/3, 9/4 - 10/4, 23/4 - 24/4, 14/5 - 15/5, 28/5 - 29/5. Vrijdagen zijn van 10.00 tot max 17.00 uur, zaterdagen zijn van 10.00 tot max 13.30 uur. Deze data zijn onder een zeker voorbehoud. De lessen vinden plaats in Wijchen, één zaterdag-les in Lelystad. 

Mail alvast naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en je ontvangt vrijblijvend alle info plus inschrijvingsmogelijkheid voor deze prachtige Ayurveda opleiding! Of bel gerust 06-553 007 52! 

Wij spreken over een volwaardige opleiding Ayurveda Massagetherapie en Zijnsleer, erkend door KTNO en CRKBO. Praktijkgericht, leren vanuit de bron, alles helder Nederlands en onmiddellijk toe te passen. De Ayurvedische terminologie leer je op een speelse wijze, correct en zoals het hoort. Laat de Ayurveda wereld voor je opengaan!

Haar niveau is weliswaar ruim HBO, maar de wijze van lesgeven is zodanig dat ze voor iedereen met een serieuze intentie goed te begrijpen valt. Er wordt geen formele vooropleiding gevraagd, wel is er met elke kandidaat een (evt. telefonisch) toelatingsgesprekje. Deze bijzondere Ayurveda opleiding is geaccrediteerd en erkend door zowel KTNO als CRKBO. Dat maakt haar diploma waardevol en uniek! Schaf jezelf dus een nieuw en prachtig beroep aan en word Ayurvedisch Massagetherapeut met onze exclusieve Hogeschool als jouw opleider! Dan weet elke cliënt dat je degelijk en goed bent opgeleid en échte kennis in huis hebt! 

Wat krijg je o.a. te leren?

Wat is de Ayurveda vanuit haar oorsprong - geheimen van de Vedische cultuur - de spirituele traditie die de Ayurveda omhult - een bijzondere kijk op voeding - de menselijke constitutie - bijzondere Ayurvedische massage-handgrepen - handgrepen en strijkingen die genezend werken - inleiding in de Marma-leer! - veel over de geneeskrachtige oliën - hun werking, samenstelling en indicaties - wanneer wel en wanneer niet mengen - inleiding in de shirodhâra - inleiding in de navarakîzhi, allemaal kuurbehandelingen uit de Ayurveda - inleiding in een speciale vorm van polsonderzoek - ziekten die je met deze massage enorm kan verlichten - hoe je daar bepaalde oliën voor hebt - Er is voortdurend alle ruimte voor vragen!

Kosten: het totale lesgeld bedraagt € 1700,= (het is een door de o.a. CRKBO erkende opleiding en daardoor vrijgesteld van BTW). Er is één studieboek: De Ayurveda Snel Begrijpen van Robert Swami Persaud, verkrijgbaar in de boekhandel of www.bol.com en kost € 15,=. Syllabi zijn kosteloos. 

Waar vinden de lessen plaats? 

Al het Ayurvedische vindt plaats binnen het culturele centrum Het Mozaïek in Wijchen aan de Campuslaan 6-8,  Ruimte 2.08 (ingang Bibliotheek).We beschikken over diverse zalen, een mooie foyer voor koffie, thee en lekkers, het mooiste theater van Nederland en een bibliotheek. Parkeren is gratis en het centrum is lekker rustig gelegen.  

Waarom studeren bij de Hogeschool Ayurveda Geneeskunde?

Binnen mijn school leer je de Ayurvedische massagetherapie vanuit de bron. Geen overbodige poespas. Mijn Hogeschool Ayurveda Geneeskunde is ook geen commercieel bedrijf met winkelmandjes of allerlei ge-etaleer. Bij mij word je een échte Ayurveda Massagetherapeut, super goed opgeleid en in staat om verder te groeien! Afgestudeerd? Ik vind het dan leuk om in mijn dagelijkse medische Ayurveda-praktijk mijn cliënten (uit het hele land!) naar jou door te verwijzen! Kortom: Ayurveda leren? Welkom!

=================================================================================================================================

- VERDIEPINGSCURSUS MARMA'S VOOR DE MASSAGETHERAPEUT.

In principe is deze unieke specialisatie voor hen die ervaring hebben in het massagevak, bij voorkeur Ayurvedisch. We richten ons op eeuwenoude technieken zoals deze binnen de traditionele scholen onderwezen werden. Het kan een bijzondere specialisatie betekenen voor jouw praktijk. Het masseren van en aandacht voor marma's staan in deze training centraal. Schematisch samengevat:

-duur: twee hele dagen van 10.00 tot 17.00 uur.

-deze dagen kunnen door door de cursist(en) zelf worden afgesproken. De cursus is twee aaneengesloten dagen!

-de lessen worden voortdurend gegeven.

- 4 tot maximaal 6 cursisten!

-lesplaats: Wijchen.

-meedoen?  Vraag nu even de mailfolder aan met alle info en inschrijfmogelijkheid! 

-totaal lesgeld per cursist: € 299,= inclusief reader en certificaat

Deze training is uniek in haar inhoud, veeleisend en veel biedend!

 ==================================================================================================================================

- Workshops in jouw (yoga)centrum?

Voor in jouw studie- of yogacentrum. Vier uren over 'De 'Mysteriën van de Vedische wereld'. Of vier uren over 'De Yoga Sutra's van Patânjali'. Deze workshops zijn intensief, eye-openers, confronterend en verhelderend! Een reader wordt uitgereikt. Totaalkosten van een workshop: eenmalig €  449,= all-in (dus níet per persoon maar voor een hele groep vanaf 10 personen).