AYURVEDA OPLEIDING.

De nieuwe data vanaf september 2022 zie je hieronder. Je leert in deze opleiding de Ayurveda te doorgronden, sterk gericht op de praktijk en op je eigen ontwikkeling! We spreken over een volwaardige opleiding Ayurveda Massagetherapie en Zijnsleer, erkend door KTNO en bij de CRKBO geregistreerd. Leren vanuit de bron, alles helder Nederlands en onmiddellijk toe te passen. De Ayurvedische Sanskriet-terminologie leer je op een speelse wijze, correct en zoals het hoort. Laat de Ayurveda wereld voor je opengaan! Inschrijven? Mail even je naam, contactgegevens & motivatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en zeg dat je je wilt inschrijven. Of wil je vrijblijvend en kosteloos eventjes langskomen voor een kennismaking en info? Bel gerust.  Adres: Kruisbergseweg 60A in Wijchen.

De hierna volgende data  zijn de lesdata najaar 2022 (onder enig voorbehoud). De zaterdagen zijn van 10.30 tot 17.00 uur, de zondagen van 10.30 tot 14.30 uur. De eerste lesdag is  zaterdag 10 september 2022. En vervolgens: 11/9 - 24/9 - 25/9 - 8/10 - 9/10 - 22/10 - 23/10 - 5/11 - 6/11 - 19/11 - 20/11 - 10/12 - 11/12 - 2023: 7/1 - 8/1. Bij elkaar 8 weekenden. Lesgeld: € 1700,=, eventueel via een eenvoudige betalingsregeling. 

Houd verder rekening met circa 5 studie-uren per week thuis, inclusief oefenen. 

Haar niveau is weliswaar ruim HBO, maar de wijze van lesgeven is zodanig dat ze voor iedereen met een serieuze intentie goed te begrijpen valt. Er wordt geen forméle vooropleiding gevraagd, wel is er met elke kandidaat een (evt. telefonisch) toelatingsgesprekje. Deze bijzondere Ayurveda opleiding is geaccrediteerd, erkend door de KTNO en geregistreerd bij de CRKBO. Dat maakt haar diploma waardevol en uniek! Schaf jezelf dus een nieuw en prachtig beroep aan en word Ayurvedisch Massagetherapeut met onze exclusieve Hogeschool als jouw opleider! Dan weet elke cliënt dat je degelijk en goed bent opgeleid en échte kennis in huis hebt! 

Wat krijg je o.a. te leren?

 • Wat is de Ayurveda vanuit haar oorsprong - leer vanuit de bron!
 • geheimen van de Vedische cultuur
 • zónder Sankriet kom je er niet! Maar ik leg het je helder uit!
 • de eeuwenoude spirituele traditie die de Ayurveda omhult
 • een bijzondere kijk op voeding - de menselijke constitutie
 • Ayurvedische handgrepen en strijkingen die genezend werken
 • inleiding in de Marma-leer (specialisatie mogelijk!).
 • véél over de geneeskrachtige oliën zoals werking, samenstelling en indicaties
 • toepassing van de shirodhâra
 • toepassing van de navarakîzhi, allemaal kuurbehandelingen uit de Ayurveda
 • inleiding in een bijzondere vorm van polsonderzoek
 • ziekten die je met deze massage enorm kan verlichten

Er is voortdurend alle ruimte voor vragen!

Kosten

Het totale lesgeld bedraagt € 1700,= (eenvoudige betalingsregeling mogelijk).   Er is één studieboek: De Ayurveda Snel Begrijpen van Robert Swami Persaud, verkrijgbaar in de boekhandel of www.bol.com en kost € 15,=. Syllabi zijn kosteloos. 

Waar vinden de lessen plaats? 

Al het Ayurvedische vindt plaats in het Ayurveda centrum aan de Kruisbergseweg 60A in Wijchen. Het is een rustige buurt met overal gratis parkeren.

=================================================================================================================================

Specialisatie-cursus Marma's voor de Ayurveda-massagetherapeut. Nieuwe data worden binnenkort weer bekend gemaakt. Of mail voor vrijblijvende plaatsing op onze 'belangstelling-lijst'!

Om mee te doen veronderstellen wij dat je bekend bent met de technieken/handgrepen uit de abhyanga. Het kan dan een bijzondere specialisatie betekenen voor jouw praktijk. Het masseren van en de aandacht voor marma's staan in deze training centraal. Schematisch samengevat:

-duur: twee hele dagen van 10.30 tot 17.00 uur.

-deze dagen kunnen door eventueel door de cursist(en) zelf worden afgesproken. 

-de lessen worden voortdurend gegeven en zitten gauw vol (max. 4 tot 6 cursisten).

-de eerstvolgende mogelijkheid is: vraag om die info! Telkens bij een groepje van 4 starten we!

-schrijf je in: zend een mail met al je contactgegevens!

-of vraag de digitale folder aan bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

-lesplaats: Wijchen.

-totaal lesgeld per cursist: € 299,= inclusief reader en certificaat

Deze training is uniek in haar inhoud, veeleisend en veel biedend!

 ==================================================================================================================================

- Workshops in jouw (yoga)centrum?

Voor in jouw studie- of yogacentrum. Een middagje boeiend praten over de Mysteriën van de Vedische wereld of over de Yoga Sutra's van Patânjali. Deze workshops zijn intensief, eye-openers, confronterend en verhelderend! Een reader wordt uitgereikt. Over een vergoeding kunnen we overleggen.