Je kunt je weer inschrijven voor de groep september 2020! Mail nu naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en je ontvangt vrijblijvend alle info plus inschrijvingsmogelijkheid voor deze prachtige Ayurveda opleiding! Of bel gerust 06-553 007 52! Of wees welkom op de Open Inloopmiddag van vrijdag 28 augustus 2020 tussen 12.00 en 17.00 uur! Adres: Mozaïek, Campus 6, Wijchen (ingang Bibliotheek), ruimte 2.08. Makkelijk en gratis parkeren. 

Wij spreken over een volwaardige opleiding Ayurveda Massagetherapie en Zijnsleer, erkend door KTNO en CRKBO. Praktijkgericht, leren vanuit de bron, alles helder Nederlands en onmiddellijk toe te passen. De Ayurvedische terminologie leer je op een speelse wijze, correct en zoals het hoort. Laat de Ayurveda wereld voor je opengaan!

Haar niveau is weliswaar ruim HBO, maar de wijze van lesgeven is zodanig dat ze voor iedereen met een serieuze intentie goed te begrijpen valt. Er wordt geen formele vooropleiding gevraagd, wel is er met elke kandidaat een (evt. telefonisch) toelatingsgesprekje. Deze bijzondere Ayurveda opleiding is geaccrediteerd en erkend door zowel KTNO als CRKBO. Dat maakt haar diploma waardevol en uniek! Schaf jezelf dus een nieuw en prachtig beroep aan en word Ayurvedisch Massagetherapeut met onze exclusieve Hogeschool als jouw opleider! Dan weet elke cliënt dat je degelijk en goed bent opgeleid en échte kennis in huis hebt! 

Wat krijg je o.a. te leren?

Wat is de Ayurveda vanuit haar oorsprong - de geheimen van de Vedische cultuur - de spirituele traditie die de Ayurveda omhult - een bijzondere kijk op voeding - de menselijke constitutie - bijzondere Ayurvedische massage-handgrepen - handgrepen en strijkingen die genezend werken - inleiding in de bijzondere Marma-leer! - veel over de geneeskrachtige oliën - hun werking, samenstelling en indicaties - wanneer wel en wanneer niet mengen - inleiding in de sirodhâra - inleiding in de navarakîzhi, allemaal kuurbehandelingen uit de Ayurveda - inleiding in een speciale vorm van polsonderzoek - ziekten die je met massage enorm kan verlichten - hoe je daar bepaalde oliën voor hebt - Er is voortdurend alle ruimte voor vragen!

GROEP SEPTEMBER 2020: 4/5 september - 18/19 september - 2/3 oktober - 23/24 oktober - 6/7 november - 20/21 november - 4/5 december - 8/9 januari 2021 (data nog even onder enig voorbehoud) - Steeds vrijdagen van 10.00 tot 17.00 uur en zaterdagen van 10.00 tot circa 13.30 uur. Inschrijven is nu mogelijk! Mail nu naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kosten: het totale lesgeld bedraagt € 1700,= (het is een erkende opleiding en daardoor vrijgesteld van BTW). Er is één studieboek: De Ayurveda Snel Begrijpen van Robert Swami Persaud, verkrijgbaar in de boekhandel of binnen onze Hogeschool en kost € 15,=.

Waar vinden de lessen plaats? 

Al het Ayurvedische (ook de Open Inloop van 31 juli 2020!) vindt plaats binnen het culturele centrum Het Mozaïek in Wijchen aan de Campuslaan 6-8,  Ruimte 2.08. We beschikken over diverse zalen, een mooie foyer voor koffie, thee en lekkers, het mooiste theater van Nederland en een bibliotheek. Parkeren is gratis en het centrum is lekker rustig gelegen.  

Waarom studeren bij de Hogeschool Ayurveda Geneeskunde?

Binnen mijn school leer je de Ayurvedische massagetherapie vanuit de bron. Geen overbodige poespas, dat haal je maar bij de talloze cursussen die in omloop zijn. Mijn Hogeschool Ayurveda Geneeskunde is ook geen commercieel bedrijf met winkelmandjes of ge-etaleer met prijzen en erkenningen (hoewel de KTNO de Hogeschool erkent als volwaardige HBO-opleiding). Bij mij word je een échte Ayurveda Massagetherapeut, super goed opgeleid en in staat om verder te groeien! Afgestudeerd? Ik vind het dan leuk om in mijn dagelijkse medische Ayurveda-praktijk mijn cliënten (uit het hele land!) naar jou door te verwijzen! Kortom: Ayurveda leren? Welkom!

=================================================================================================================================

- VERDIEPINGSCURSUS MARMA'S VOOR DE MASSAGETHERAPEUT.

In principe is deze unieke specialisatie voor hen die ervaring hebben in het massagevak, bij voorkeur Ayurvedisch. We richten ons op eeuwenoude technieken zoals deze binnen de traditionele scholen onderwezen werden. Het kan een bijzondere specialisatie betekenen voor jouw praktijk. Het masseren van en aandacht voor marma's staan in deze training centraal. Schematisch samengevat:

-duur: twee hele dagen van 10.00 tot 17.00 uur.

-deze dagen kunnen door door de cursist(en) zelf worden afgesproken. De cursus op jouw locatie (hele land) is twee aaneengesloten dagen!

-de lessen worden voortdurend gegeven.

- 4 tot maximaal 6 cursisten!

-lesplaats: Wijchen of jouw eigen locatie.

-meedoen?  Vraag nu even de mailfolder aan met alle info en inschrijfmogelijkheid! 

-totaal lesgeld per cursist: € 299,= inclusief reader en certificaat

Deze training is uniek in haar inhoud, veeleisend en veel biedend!

 ==================================================================================================================================

- Workshops in jouw (yoga)centrum?

Voor in jouw studie- of yogacentrum. Vier uren over 'De 'Mysteriën van de Vedische wereld'. Of vier uren over 'De Yoga Sutra's van Patânjali'. Deze workshops zijn intensief, eye-openers, confronterend en verhelderend! Een reader wordt uitgereikt. Totaalkosten van een workshop: €  449,= all-in (dus voor de hele groep, ongeacht de grootte).