Je kunt je weer inschrijven voor de Ayurveda studiegroep september 2021! En: Open Huis op vrijdag 30 april 2021 tussen 1300 tot 1700 uur (zie adres bij lesplaats). Gewoon vrije inloop!  Je krijgt alle info over de 16 unieke lessen op vrijdagen van 10 tot 17 uur. Je leert de Ayurveda doorgronden, sterk gericht op de praktijk en op je eigen ontwikkeling! We spreken over een volwaardige opleiding Ayurveda Massagetherapie en Zijnsleer, erkend door KTNO en bij de CRKBO geregistreerd. Leren vanuit de bron, alles helder Nederlands en onmiddellijk toe te passen. De Ayurvedische terminologie leer je op een speelse wijze, correct en zoals het hoort. Laat de Ayurveda wereld voor je opengaan!

Het zijn 3 en soms 4 vrijdagen in de maand, tot en met 28 januari 2022. De data zijn (onder een klein voorbehoud): 2021: 10, 17 en 24 september, 8, 15, 22 en 29 oktober, 12, 19 en 26 november, 10 en 17 december, en dan 2022: 7, 14, 21 en 28 januari. Houd verder rekening met circa 5 studie-uren per week thuis, inclusief oefenen. LET WEL! Komen de genoemde data of tijden jou niet (helemaal) uit? Laat dan weten wat je wél uitkomt! Want indien zich er een groepje vormt (minstens 6 personen) die zich vinden kan in min of meer dezelfde (eigen) voorkeuren, dan kijken wij of we dat kunnen realiseren!  

Haar niveau is weliswaar ruim HBO, maar de wijze van lesgeven is zodanig dat ze voor iedereen met een serieuze intentie goed te begrijpen valt. Er wordt geen formele vooropleiding gevraagd, wel is er met elke kandidaat een (evt. telefonisch) toelatingsgesprekje. Deze bijzondere Ayurveda opleiding is geaccrediteerd, erkend door de KTNO en geregistreerd bij de CRKBO. Dat maakt haar diploma waardevol en uniek! Schaf jezelf dus een nieuw en prachtig beroep aan en word Ayurvedisch Massagetherapeut met onze exclusieve Hogeschool als jouw opleider! Dan weet elke cliënt dat je degelijk en goed bent opgeleid en échte kennis in huis hebt! 

Wat krijg je o.a. te leren?

 • Wat is de Ayurveda vanuit haar oorsprong
 • geheimen van de Vedische cultuur
 • de eeuwenoude spirituele traditie die de Ayurveda omhult
 • een bijzondere kijk op voeding - de menselijke constitutie
 • bijzondere Ayurvedische massage-handgrepen
 • handgrepen en strijkingen die genezend werken
 • inleiding in de Marma-leer!
 • veel over de geneeskrachtige oliën
 • hun werking, samenstelling en indicaties
 • wanneer wel en wanneer niet mengen
 • inleiding in de shirodhâra
 • inleiding in de navarakîzhi, allemaal kuurbehandelingen uit de Ayurveda
 • inleiding in een speciale vorm van polsonderzoek
 • ziekten die je met deze massage enorm kan verlichten
 • hoe je daar bepaalde oliën voor hebt

Er is voortdurend alle ruimte voor vragen!

Kosten

Het totale lesgeld bedraagt € 1700,=.  Er is één studieboek: De Ayurveda Snel Begrijpen van Robert Swami Persaud, verkrijgbaar in de boekhandel of www.bol.com en kost € 15,=. Syllabi zijn kosteloos. 

Waar vinden de lessen plaats? 

Al het Ayurvedische vindt plaats binnen het culturele centrum Het Mozaïek in Wijchen aan de Campuslaan 6-8,  Ruimte 2.08 (draaideur Bibliotheek).We beschikken over diverse zalen, een mooie foyer voor koffie, thee en lekkers, het mooiste theater van Nederland en een bibliotheek. Parkeren is gratis en het centrum is lekker rustig gelegen. Let wel: Op vrijdag 30 april Open Huis tussen 13 en 17 uur (vrije inloop, voor al je vragen, kennismaking, alles kosteloos en vrijblijvend! 

Gratis Intensieve Masterclass Ayurveda?

Op zaterdag 17 april 2021 verzorgen wij in Nijmegen een Masterclass Ayurveda waarin we je grondig kennis laten maken met deze wetenschap in zoveel mogelijk facetten. De dag is van 10.30 tot 17.00 uur en gratis toegankelijk! Geen verkoop, geen binding aan andere dingen, gewoon helemaal gratis om de Ayurveda steeds meer te mogen verspreiden!

Mail zo gauw mogelijk naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ! Als het volgeboekt is en er zijn genoeg belangstellenden, dan wordt ze andere keer weer aangeboden. Deze unieke Masterclass is per persoon slechts eenmalig te bezoeken en alleen toegankelijk voor nieuwe gasten die eens kosteloos en vrijblijvend kennis wllen maken met de Ayurveda!

=================================================================================================================================

Specialisatie-cursus Marma's voor de Ayurveda-massagetherapeut

Om mee te doen veronderstellen wij dat je bekend bent met de technieken/handgrepen uit de abhyanga. Het kan dan een bijzondere specialisatie betekenen voor jouw praktijk. Het masseren van en de aandacht voor marma's staan in deze training centraal. Schematisch samengevat:

-duur: een hele maandag en dinsdag van 10.00 tot 17.00 uur.

-deze dagen kunnen door eventueel door de cursist(en) zelf worden afgesproken. 

-de lessen worden voortdurend gegeven en zitten gauw vol (max. 4 tot 6 cursisten).

-de eerstvolgende mogelijkheid is: vraag om die info! Telkens bij een groepje van 4 starten we!

-schrijf je in: zend een mail met al je contactgegevens!

-of vraag de digitale folder aan bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

-lesplaats: Wijchen.

-totaal lesgeld per cursist: € 299,= inclusief reader en certificaat

Deze training is uniek in haar inhoud, veeleisend en veel biedend!

 ==================================================================================================================================

- Workshops in jouw (yoga)centrum?

Voor in jouw studie- of yogacentrum. Een middagje boeiend praten over de Mysteriën van de Vedische wereld of over de Yoga Sutra's van Patânjali. Deze workshops zijn intensief, eye-openers, confronterend en verhelderend! Een reader wordt uitgereikt. Over een vergoeding kunnen we overleggen.