Ayurvedische oliemassage.

De volledige Ayurvedische oliemassages worden door mijn collega Leontine verricht binnen haar praktijk in Ewijk. Bel haar gerust op 06-23 52 64 18.

Hoe gaat de Ayurvedische hoofdmassage?

De Ayurvedische hoofdmassage - die ik zélf verricht! - duurt ongeveer 20 minuten maar de uitwerking duurt dágen. Dagen van meer rust en helderheid, minder stress en spanning. Je zit lekker ontspannen op een verend en ergonomisch verantwoord zadelkrukje. Dan stromen de Ayurvedische oliën over je hoofd en neemt de massage een aanvang.

Het zijn volle massages, wrijvend, kroelend, trillend en roffelend, soms met een heel hoge snelheid van mijn handen. Dan weer rustig, golvend, je hoofdhuid losmakend. De oliën werken haar-versterkend, maken je haar voller, glanzender en gezonder.

Maar ook je gezicht wordt echt op z'n Indiaas gemasseerd, dat wil zeggen voluit en met hele mooie crêmes. Je gezichtshuid wordt hierdoor goed doorbloed, versoepeld en verzacht. 

Tussen het arriveren binnen mijn praktijk en het verlaten van mijn praktijk zit máximaal 40 minuten. Denk eraan dat je een sjaaltje of iets dergelijks meeneemt voor de terugreis.

Tarief Ayurvedische hoofdmassage: € 49,= (pinnen).