robert 2022

Word zónder supplementen of medicijnen beter, gezonder en gelukkiger met de regie in je eigen handen! De AYURVEDA (letterlijk: 'levens-inzicht') is een geneeskunde die voor iedereen toegankelijk is, ook voor jou!

Je bent niet mijn patiënt maar mijn bezoeker. Je komt bij mij op bezoek om eens rustig te praten. Over jou en over alles waar jij mee zit. Je haast je niet, ik zet lekkere thee voor je en we nemen alle tijd. 

Ik bied je een heel verhelderend onderzoek aan van je pols en tong. Ik haal daar veel informatie uit. En zo krijg je bijzondere inzichten in jezelf. Hoe jouw persoonlijk type precies is samengesteld en wat dat allemaal voor je betekent. Hoe je je klachten daardoor beter kan begrijpen. En hoe je met voeding en lifestyle daar een helende invloed op kan uitoefenen!

Ik ga je geen supplementen en dergelijke verkopen, daar kom je niet voor. Als het nuttig is krijg je vrijblijvend een recept voor effectieve Ayurvedische medicijnen wat je drogist je eenvoudig levert. En of we nou zo'n 2 uurtjes praten of langer, daar maak ik geen punt van en dat wordt ook niet vertaald in een hoger tarief of zo. Want dat is € 169,= en daar komt niets bij. En meestal is één zo'n Ayurvedisch gesprek genoeg. Je gaat naar huis met inzichten om je leven ten goede te veranderen. 

Ik heb de Ayurvedische geneeskunde met passie in India mogen studeren (Kerala, AVS). Als top-specialist met meer dan 30 jaar ervaring is het mijn dagelijks werk jou te helpen je de regie over je gezondheid terug te geven. Ik hou niet van poespas en de Ayurveda is ook geen 'tover-geneeskunde! Er zijn (mechanische) ziekten die niet zomaar te herstellen zijn maar je kunt je wel beter gaan voelen. Je kunt je lichaam alle kans geven om haar zelfherstellend vermogen op een gezonde manier aan te spreken.

Wil je mij even spreken om een afspraak te maken of gewoon wat te vragen? Bel me dan gerust en vrijblijvend op 06-553 007 52 of mail mij op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (heel snel antwoord).  Praktijkadres:  Kruisbergseweg 60 A in Wijchen. 

Als je hierboven op 'behandelingen' klikt kom je nog meer te weten. Of bel/mail anders gerust.