robert 2022

Word zónder supplementen of medicijnen beter, gezonder en gelukkiger met de regie in je eigen handen! De AYURVEDA (letterlijk: 'levens-inzicht') is een geneeskunde die voor iedereen toegankelijk is, ook voor jou! In een (eenmalig) rustig consult van ruim 2 uren maak ik op basis van een Ayurvedisch onderzoek een uitgebreide analyse van jou, begrijpelijk, persoonlijk en betrokken. Waar je huisarts helaas geen tijd voor heeft, komt nu allemaal aan de orde.
Medisch verantwoord, Ayurvedisch béantwoord. Een voedings- en levensadvies krijg je mee naar huis. Om elke schijn van belangenverstrengeling te voorkomen verkoop ik niets. Mocht je toch gebaat zijn bij een Ayurvedisch medicijn, dan schrijf ik het voor van hoge kwaliteit waarna je er (via jouw drogist, apotheek of internet) super eenvoudig aan kan komen. Maar voeding is het allerbelangrijkste en de meeste van mijn bezoekers worden dáár al beter van! 

Centraal binnen het Ayurveda consult is dat je een gedetailleerde analyse krijgt van je persoonlijke type. Dit functioneert als een sleutel om de beste keuzes te maken in je voeding en lifestyle. Ayurveda is géén 'pillen slikken en alles bij het oude laten'. 

Ik heb de Ayurvedische geneeskunde met passie in India mogen studeren (Kerala, AVS). Als top-specialist met meer dan 30 jaar ervaring is het mijn dagelijks werk jou te helpen je de regie over je gezondheid terug te geven. In mijn consult krijg je helder en met begrip  te horen hoé dat gaat! Zónder allerlei poespas, recht op je doel af. De Ayurveda is echter geen 'tover-geneeskunde'! Er zijn (mechanische) ziekten die je niet kan genezen; het gaat er dan om dat je je beter kan voelen, dat je je lichaam alle kans geeft haar gezond functioneren zo optimaal mogelijk te maken. Wil je mij even spreken om een afspraak te maken of gewoon wat te vragen? Bel me dan gerust en vrijblijvend op 06-553 007 52 of mail mij op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (heel snel antwoord).  Praktijkadres:  Kruisbergseweg 60 A in Wijchen. 

Als je hierboven klikt op 'behandelingen' vertel ik je nóg meer over dit consult. Kosten, vergoedingen, reducties, enzovoorts. En anders gewoon bellen of mailen!