HET AYURVEDA CONSULT.

Het consult is élke werkdag volgens afspraak. 

-Breaking corona news: naast alles wat je hieronder leest, sta ik je vanwege de crisis ook graag gratis te woord. Geen consult maar ik wil je graag antwoorden op je vragen die te maken hebben met jouw gezondheid en de huidige situatie. Vaak bieden bellers daarna iets aan, daarom vermeld ik hier het nummer van de Stichting Ayurveda Samaadj ('Samenzijn in Ayurveda') voor eventuele donaties (geheel vrijwillig!) die ik gebruik om zoveel mogelijk anderen weer te kunnen helpen. Het nummer is: NL12 SNSB 0935 6198 44. Dank en welkom.

Het consult vindt plaats in Wijchen (dat ligt net onder Nijmegen) en is in principe éénmalig; het kan ruim twee uren in beslag nemen. Tijdens dit ene consult gebeurt het volgende:

-intake-gesprek.

Hierbij is (medische en Ayurvedische) aandacht voor alles waar je mee zit.

-polsonderzoek.

-als traditioneel opgeleid specialist gebruik ik bij het polsonderzoek uiteraard mijn eigen handen en geen (levenloze) instrumenten! 

-aan de hand van dit persoonlijk polsonderzoek wordt je constitutie (je persoonlijke type) uitgebreid uitgelegd.

-mijn polsonderzoek geeft ook inzicht in je medisch/fysiologische situatie. 

-tongonderzoek.

-op basis van mijn onderzoeken geef ik je adviezen voor je voeding, medicijngebruik en persoonlijke levensstijl. Al je vragen worden beantwoord.

-indien gewenst krijg je een recept voor een of enkele betrouwbare Ayurvedische medicijnen (heel eenvoudig via internet te bestellen of via je eigen drogist/apotheek).

Dit consult gebeurt in alle rust en vertrouwen. Ik schrijf alles helder op wat voor jou van belang is en dat krijg je mee. 

-Met welke klachten kun je terecht?

Je kunt met alle klachten terecht zolang je in staat bent mijn praktijk te bereiken. Begrijp goed dat ook de Ayurveda geen wondergeneeskunde is. De Ayurveda kan lang niet iedereen genezen, ze kan je echter wel heel vaak beter maken. Maar ook al mankeer je niets, dan kan een Ayurveda consult toch heel interessant zijn; als je op de hoogte bent hoe je constitutioneel precies samengesteld bent, kun je door een veel betere voedingskeuze en het bewust zijn van je levenshouding veel ziekten en klachten voorkómen!

-Wat kost dit Ayurveda consult? 

Dit uitgebreide Ayurveda consult is in principe eenmalig waarvan het tarief € 159,= bedraagt (bij voorkeur pinnen in mijn praktijk). Je krijgt een declaratieformulier voor je zorgverzekering. Reductie: kom je samen met een metgezel (je partner of wie dan ook) dan is het totaaltarief minder, namelijk € 299,= (voor de beide consulten). Dit geldt alleen in Wijchen. In mijn praktijk worden géén middelen verkocht!

-En ná het consult?

Je gaat dus naar huis met persoonlijke en goed werkende richtlijnen, voedingsadviezen en een eventueel recept voor een goed werkend Ayurvedisch medicijn (via je eigen apotheek/drogist of via internet). Is iets toch niet duidelijk over wat besproken is dan mag je gerust (kosteloos!) je vraag of vragen mailen, je krijgt zo snel mogelijk antwoord. Terugkomen voor een vervolgconsult mag altijd! Binnen een jaar na het laatste consult is het gereduceerde tarief steeds € 110,= voor max 2 uren.

-Hoe maak ik zo snel mogelijk een afspraak?

Door mij te bellen op telefoon 06-553 007 52 of mij te mailen op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (vermeld altijd je telefoonnummer svp). 

-Of een telefonisch consult?

Hoewel binnen mijn praktijk goede voorzorgsmaatregelen zijn om veilig te kunnen werken kun je toch redenen hebben om  géén reis te maken naar mijn praktijk terwijl je wel graag een Ayurveda consult wenst. Je kunt dan een telefonisch consult vragen. We hebben dan 2 gesprekken: éérst een gesprek voor de Ayurvedische analyse, daarna ontvang je thuis een enveloppe met een voor jou samengesteld verslag en voedingsadviezen, en daarna weer een gesprek om dat te bespreken. Ik bel je, waardoor je geen telefoonkosten hebt. Onze gesprekken zijn steeds na overleg inzake datum en tijdstip. Het tarief voor zo'n verhelderend telefonisch Ayurveda consult bedraagt slechts € 129,= zonder bijkomende kosten. Telefonische consulten zijn 7 dagen in de week mogelijk! Bel gerust met vragen of om af te spreken: 06-553 007 52, of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Praktijk-adres: Mijn praktijk is gevestigd in Het Mozaïek, Campuslaan 6, 6602 HX  Wijchen. Het Mozaïek is een uniek cultureel centrum in Wijchen. Voor extra info en route kun je ook kijken op www.mozaiekwijchen.nl  en klikken op 'contact'. Parkeren bij ons is gratis.

-Op basis van mijn officiële registratie bij de L.V.N.T. worden mijn tarieven door de meeste Nederlandse zorgverzekeraars vergoed volgens de voorwaarden van je polis. Ik ben niet aansprakelijk voor het al of niet vergoeden of de grootte daarvan.

 

Mijn registratienummers:

-LVNT: 97.001

-S.C.A.G. : 15041 (voor klachten of geschillen)

-RBCZ: 174090R

-KTNO (mijn onderwijs): K5534

-CRKBO (mijn onderwijs): geldig tot 18-03-2021)

-AGB codes: 900227743 en 90000965

Kortom: welkom in mijn praktijk, waar een heerlijke kop kruidige Ayurvedische thee ook voor je klaarstaat!!