HET AYURVEDA CONSULT.

Het consult is élke werkdag volgens afspraak.

Het consult vindt plaats in Wijchen (dat ligt net onder Nijmegen) en is in principe éénmalig; het kan ruim twee uren in beslag nemen. Tijdens dit ene consult gebeurt het volgende:

-intake-gesprek.

Hierbij is (medische en Ayurvedische) aandacht voor alles waar je mee zit.

-polsonderzoek.

-als traditioneel opgeleid specialist gebruik ik bij het polsonderzoek uiteraard mijn eigen handen en geen (levenloze) instrumenten! 

-aan de hand van dit persoonlijk polsonderzoek wordt je constitutie (je persoonlijke type) uitgebreid uitgelegd.

-mijn polsonderzoek geeft ook inzicht in je medisch/fysiologische situatie. 

-tongonderzoek.

-op basis van mijn onderzoeken geef ik je adviezen voor je voeding, medicijngebruik en persoonlijke levensstijl. Al je vragen worden beantwoord.

-indien gewenst krijg je een recept voor een of enkele betrouwbare Ayurvedische medicijnen (heel eenvoudig via internet te bestellen of via je eigen drogist/apotheek).

Dit consult gebeurt in alle rust en vertrouwen. Ik schrijf alles helder op wat voor jou van belang is en dat krijg je mee. 

-Met welke klachten kun je terecht?

Je kunt met alle klachten terecht zolang je in staat bent mijn praktijk te bereiken. Begrijp goed dat ook de Ayurveda geen wondergeneeskunde is. De Ayurveda kan lang niet iedereen genezen, ze kan je echter wel heel vaak beter maken. Maar ook al mankeer je niets, dan kan een Ayurveda consult toch heel interessant zijn; als je op de hoogte bent hoe je constitutioneel precies samengesteld bent, kun je door een veel betere voedingskeuze en het bewust zijn van je levenshouding veel ziekten en klachten voorkómen!

-Wat kost dit Ayurveda consult? 

Dit uitgebreide Ayurveda consult is in principe eenmalig waarvan het tarief € 159,= bedraagt (bij voorkeur pinnen in mijn praktijk). Je krijgt een declaratieformulier voor je zorgverzekering. Reductie: kom je samen met een metgezel (je partner of wie dan ook) dan is het totaaltarief minder, namelijk € 299,= (voor de beide consulten). Dit geldt alleen in Wijchen. In mijn praktijk worden nooit middelen verkocht!

-En ná het consult?

Je gaat dus naar huis met persoonlijke en goed werkende richtlijnen, voedingsadviezen en een eventueel recept voor een goed werkend Ayurvedisch medicijn (via je eigen apotheek/drogist of via internet). Is iets toch niet duidelijk over wat besproken is dan mag je gerust (kosteloos!) je vraag of vragen mailen, je krijgt zo snel mogelijk antwoord. Terugkomen voor een vervolgconsult mag altijd! Binnen een jaar na het laatste consult is het gereduceerde tarief steeds € 110,= voor max 2 uren.

-Hoe maak ik zo snel mogelijk een afspraak?

Door mij te bellen op telefoon 06-553 007 52 of mij te mailen op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (vermeld altijd je telefoonnummer svp). 

-En misschien ook nog een Ayurvedisch Coachingstraject?

Er is keuze uit twee Ayurvedische coachingstrajecten die elk een heel jaar duren. Voor personen die een extra steuntje in de rug wel kunnen gebruiken. Er is een:

1. Easy Livin' Coaching: een jaar lang persoonlijk mail- en telefoonverkeer plus 1 x geheel gratis consult!

2. Extra Care Coaching: een jaar lang al het bovenstaande (incl. gratis consult) maar met persoonlijke sessies waar je een op een unieke yogahoudingen krijgt die helemaal bij jou passen. 

Meer weten? Contact opnemen en je ontvangt vrijblijvend de info!

Praktijk-adres: Mijn praktijk is gevestigd in Het Mozaïek, Campuslaan 6, 6602 HX  Wijchen. Het Mozaïek is een uniek cultureel centrum in Wijchen. Voor extra info en route kun je ook kijken op www.mozaiekwijchen.nl  en klikken op 'contact'. Parkeren bij ons is gratis.

-Op basis van mijn officiële registratie bij de L.V.N.T. worden mijn tarieven door de meeste Nederlandse zorgverzekeraars vergoed volgens de voorwaarden van je polis. Ik ben niet aansprakelijk voor het al of niet vergoeden of de grootte daarvan.

 

Mijn registratienummers:

-LVNT: 97.001

-S.C.A.G. : 15041 (voor klachten of geschillen)

-RBCZ: 174090R

-KTNO (mijn onderwijs): K5534

-CRKBO (mijn onderwijs): geldig tot 18-03-2021)

-AGB codes: 900227743 en 90000965

Kortom: welkom in mijn praktijk, waar een heerlijke kop kruidige Ayurvedische thee ook voor je klaarstaat!!