De Ayurveda consulten.

Deze zijn élke dag in Wijchen volgens afspraak!  

-Het is een éénmalig, uitgebreid en holistisch consult voor lichaam en geest. Ik reserveer voor jou ruim twee uren (neem de tijd!). Naast het luisteren naar je verhaal onderzoek ik in een ontspannen sfeer je polsen en je tong teneinde je persoonlijke constitutie en gezondsheids-situatie zo precies mogelijk uiteen te zetten. Dat doe ik als Ayurvedisch specialist natuurlijk níet met levenloze instrumenten en lange vragenlijsten maar met mijn ervaren handen en kennis.

Alles waar je mee zit gaan we Ayurvedisch belichten; je voeding, levensstijl en eventueel je medicijn- en/of supplementengebruik. En hoe kun je belastende middelen verminderen of voorkomen? Hoe kun je chronische en lastige klachten verzachten of doen ophouden? Hoe kun je de kwaliteit van je leven optimaliseren? Juist in deze tijd is het van belang om je weerstand zo optimaal mogelijk te balanceren.

-Wat kost dit Ayurveda-consult?  Het tarief is € 169,=. Kom je met z'n tweeën dan is er een reductie en betaal je € 318,= totaal. Bij het consult ontvang je per persoon een  declaratieformulier voor eventuele vergoeding. Terugkomen voor max. één uur kan altijd, tarief is dan € 90,=. In mijn praktijk is er een pin-mogelijkheid.

-Worden de behandelingen vergoed? Let wel: vanaf 1 januari 2023 zal ik stoppen met  mijn registraties; vanaf dan valt mijn behandeling buíten de vergoeding. Maar je mag blijven rekenen op een eerlijk Ayurvedisch consult, zónder koppelverkoop, bindingen of extra kosten. 

-Hoe gaat de procedure? Heel eenvoudig: je belt me voor een afspraak, we zoeken samen een datum. Daarna ontvang je een bevestigings-mail van mij met uitleg, adres enz. en een aantal vragen. Je mailt je antwoorden terug en we zien elkaar op de afgesproken datum voor het consult!

-Een advies-vraag via email zonder consult?  Kan altijd; maar dan is mijn antwoord meer symptomatisch omdat er geen onderzoek is. Dit gaat alleen via email. Formuleer je vraag zo goed mogelijk en mail mij dat. Let wel: dit betreft persoonlijke en algemene klachten en vragen, geen constitutie-vragen of over 'eigen diagnosen'. Ik reageer zo spoedig mogelijk op je mail en als het behandelbaar is doe ik je een betalingsverzoek ad. € 69,=. Daarna zal ik je vraag zo snel mogelijk behandelen.

-Hoe kun je mij vrijblijvend spreken?  Door mij te bellen of te appen op telefoon 06-553 007 52 of mij te mailen op info@robertayurveda.nl (vermeld dan je telefoonnummer svp). 

-Praktijk-adres: Kruisbergseweg 60 A in Wijchen (ingang tússen de panden Wesso Electro en Vraag & Aanbod). Langs de Kruisbergseweg is parkeren overal gratis. Het NS-Station is dicht in de buurt. 

-Vergoeding:

-Op basis van mijn registratie bij de L.V.N.T. worden mijn tarieven door de meeste Nederlandse zorgverzekeraars vergoed volgens de voorwaarden van je polis. Ik ben niet aansprakelijk voor het al of niet vergoeden of de hoogte daarvan. Het is ook niet mijn taak om aan de vele warrigheden in verzekeringsland aandacht te geven. Mijn taak is om jou een correct, holistisch en vooral effectief Ayurvedisch consult te geven waar je wat aan hebt. Je ontvangt tijdens het consult keurig een declaratieformulier voor je zorgverzekeraar.

 Mijn registratienummers en AGB-codes:

-LVNT: 97.001

-S.C.A.G. : 15041 (voor klachten of geschillen)

-RBCZ: 174090R

-KTNO (erkenning van het Ayurvedisch onderwijs dat ik geef): K5534

-CRKBO (erkenning van het Ayurvedisch onderwijs dat ik geef): geldig tot 18-03-2024)

-AGB codes: 900227743 en 90000965