DE AYURVEDA CONSULTEN.

Deze zijn élke werkdag in Wijchen volgens afspraak én ze zijn corona proof!  

Waar bestaat het Ayurveda consult uit?

-Het is een uitgebreid, holistisch consult voor lichaam en geest. Deze duurt -indien nodig- ruim twee uren. Naast het luisteren naar je verhaal onderzoek ik in alle rust en ontspanning je polsen en je tong teneinde je constitutie heel precies uiteen te zetten. Dat doe ik als Ayurvedisch specialist natuurlijk niet met levenloze instrumenten maar met mijn ervaren handen en mijn kennis.

Alles waar je mee zit gaan we Ayurvedisch belichten; je voeding, je levensstijl en eventueel je medicijn- en/of supplementengebruik. Hoe kun je die belastende middelen verminderen of voorkomen? Hoe kun je chronische en lastige klachten doen ophouden of verminderen? Hoe kun je de kwaliteit van je leven echt optimaliseren? Juist in deze tijd is het van groot belang om je weerstand krachtig te maken en te houden! 

Omdat ik belangenverstrengeling afkeur verkoop ik je geen producten. Je gaat dus niet naar huis met een tas vol overbodige spullen! Wél met heldere inzichten en perspectieven hoe je nu verder kan gaan! Én met eventuele receptuur indien een bepaald Ayurvedisch medicijn jou echt kan helpen. Maar dat kun je dan super eenvoudig via je drogist of via internet verkijgen! De opzet van dit consult is zodanig, dat je er in principe dus meteen mee aan de slag kan! Dit eenmalige consult heeft je dus veel te bieden. Het tarief is € 159,= (veelal vergoed!) en kom je met z'n tweeën, dus twee consulten, dan is het totaaltarief gereduceerd tot € 299,=.

Heb je echter toch behoefte om (af en toe) terug te komen waarbij we weer rustig de tijd nemen om te evalueren, inclusief de onderzoeken, dan kan dat altijd! Na het consult heb ik wel mijn (kosteloze) email-service voor jou als dat je dat even nodig vindt.  

Tijdens ons consult ga ik niet naar een beeldscherm zitten staren maar hebben we samen echt contact. Ik wil jou immers zo goed mogelijk begrijpen. En ik werk eraan dat alles ook voor jou helder is. 

-Hoe gaat de procedure?

Heel eenvoudig: je belt me voor een afspraak, we zoeken een datum. Dan ontvang je een mail van mij met goede uitleg, adres enz. en een aantal vragen. Je mailt je antwoorden terug en we zien elkaar op de afgesproken datum voor het consult!

-De Ayurveda is geen wondergeneeskunde! Ze kan lang niet iedereen genezen, maar ze kan je wel vaak beter maken! En ook al mankeer je niets, de Ayurveda geeft je verassende inzichten waardoor het tóch beter met je kan gaan én je verhoogt sowieso je algehele immuniteit. 

-Het consult is corona-proof!

Mijn praktijk en mijn wijze van werken zijn allemaal zodanig dat je je nergens zorgen om hoeft te maken.

-Is thuisbezoek mogelijk?

Alleen in sommige situaties, dus na overleg en bij 4 behandelingen (alleen volwassenen) op hetzelfde adres op dezelfde dag. Ook is er een eenmalige normale kilometervergoeding á € 0,20 cent en een vergoeding van eventuele parkeerkosten. Of wil je thuisbezoek alleen voor jou? Mail me even voor de vrijblijvende digitale info-folder Thuisbezoek waar alles over de thuisbezoeken in staat. 

-Hoe kun je mij zo gauw mogelijk spreken?

Door mij te bellen op telefoon 06-553 007 52 of mij te mailen op info@robertayurveda.nl (vermeld je telefoonnummer svp). Je mag ook altijd vrijblijvend bellen voor info!

-Praktijk-adres: Mijn praktijk gevestigd in Het Mozaïek, Campuslaan 6, 6602 HX  Wijchen. Het Mozaïek is een uniek cultureel centrum in Wijchen. Voor extra info en route kun je ook kijken op www.mozaiekwijchen.nl  en klikken op 'contact'. Parkeren bij ons is gratis.

-Vergoeding:

-Ja zeker! Op basis van mijn officiële registratie bij de L.V.N.T. worden mijn tarieven door de meeste Nederlandse zorgverzekeraars vergoed volgens de voorwaarden van je polis. Ik ben echter niet aansprakelijk voor het al of niet vergoeden of de hoogte daarvan. Het is ook niet mijn taak om aan de vele warrigheden in verzekeringsland aandacht te geven. Mijn taak is om jou een correct, holistisch en vooral effectief Ayurvedisch consult te geven waar je wat aan hebt. Je ontvangt tijdens het consult keurig een declaratieformulier voor je zorgverzekeraar.

 Mijn registratienummers:

-LVNT: 97.001

-S.C.A.G. : 15041 (voor klachten of geschillen)

-RBCZ: 174090R

-KTNO (erkenning van mijn onderwijs): K5534

-CRKBO (erkenning van mijn onderwijs): geldig tot 18-03-2021)

-AGB codes: 900227743 en 90000965

Kortom: welkom in mijn praktijk, waar een heerlijke kop kruidige Ayurvedische thee ook voor je klaar staat!!