Het Ayurveda consult (een goed gesprek).

Deze zijn élke dag in Wijchen volgens afspraak!  

-Het is een éénmalig, uitgebreid en holistisch consult voor lichaam en geest. Ik reserveer voor jou ruim twee uren maar neem de tijd.  Naast het luisteren naar je verhaal onderzoek ik in een ontspannen sfeer je polsen en je tong teneinde je persoonlijke constitutie en gezondsheids-situatie zo precies mogelijk uiteen te zetten. Dat doe ik als Ayurvedisch specialist níet met levenloze instrumenten en ook niet met lange vragenlijsten maar met mijn ervaren handen en kennis.

Alles waar je mee zit gaan we Ayurvedisch belichten; je voeding, levensstijl en eventueel je medicijn- en/of supplementengebruik. En hoe kun je die (vaak belastende) middelen verminderen of voorkomen? Hoe kun je chronische en lastige klachten verzachten of doen ophouden? Hoe kun je de kwaliteit van je leven optimaliseren? Juist in deze tijd is het van belang om je weerstand zo goed mogelijk te optimaliseren.

-Ayurvedische medicijnen?  Indien nuttig en door jou gewenst schrijf ik je een of enkele Ayurvedische medicijnen voor (géén verkoop in mijn praktijk!). Let wel: Ayurvedische medicijnen zijn effectief en het gebruik ervan moet goed worden afgewogen met andere medicijnen of supplementen die je eventueel gebruikt. We noemen dat 'wisselwerking'. Omdat ik een farmaceutische achtergrond heb doe ik dat verantwoord. Ik maak voor jou een keus uit unieke en veilige Ayurvedische medicijnen; gedurende de tijdsduur van gebruik houden we -zolang jij en ik dat nuttig vinden-  via mail contact over de voortgang; deze emailservice is kosteloos. 

-Wat kost dit Ayurveda-consult?  Het tarief is € 169,=. Kom je met z'n tweeën dan is er een reductie en betaal je € 318,= totaal. 

-Worden de behandelingen vergoed? Nee want op mijn verzoek heb ik mijn behandelingen per 1 april 2023 uít het 'zorg' systeem gehaald; ik had na meer dan 25 jaar genoeg van de zinloze druk van zorgverzekeraars, beroepsverenigingen en geldverspillingen. Het werken met een vrije en onafhankelijke geest doet mijn praktijkwerk alleen maar goed. Je mag des te meer rekenen op een correct, holistisch en effectief Ayurveda consult!       

-Hoe gaat de procedure? Heel eenvoudig: je belt of mailt me voor een afspraak en we zoeken samen een datum. Daarna ontvang je een bevestigings-mail van mij met uitleg, adres enz. en een aantal vragen. Je mailt je antwoorden terug en we zien elkaar op de afgesproken datum voor het consult!

-Een advies-vraag via email zonder consult?  Ja dat zijn mijn Teleconsulten. Er kunnen redenen zijn dat je mijn praktijk niet kunt bezoeken. Je kunt dan een Teleconsult aanvragen. Desgewenst bellen we even; acht ik het geschikt, dan gaan we aan de slag. Je ontvangt een serie vragen en instructies die je beantwoord terugzendt waarop je een zo persoonlijk mogelijk Ayurveda-advies ontvangt. Ik kan dat natuurlijk niet zo compleet als dat je in mijn praktijk zou zijn want er vindt geen pols- en tongonderzoek plaats. Toch zal en kan ik je zo volledig mogelijk zien te adviseren. Het tarief voor het Teleconsult bedraagt € 149,= . 

Wil je mij béllen voor een persoonlijk gesprek (geen consult)? Ik moet daar het uurtarief voor vragen van € 69,=. Na ontvangst bel ik jou op het door jou gewenste moment (na overleg) mits je in Nederland bereikbaar bent. Zo'n gesprek duurt dan max een uur.

-Hoe kun je mij vrijblijvend spreken? Door mij te bellen of te appen op telefoon 06-553 007 52 of mij te mailen op info@robertayurveda.nl (vermeld dan je telefoonnummer svp). Let wel: bij mobiele onbereikbaarheid zoals bij storingen ben ik eventueel op mijn vaste nummer bereikbaar en dat is 024-645 03 16. 

-Praktijk-adres: Kruisbergseweg 60 A in Wijchen (ingang tússen de panden Wesso Electro en Vraag & Aanbod). Langs de Kruisbergseweg is parkeren overal gratis. Het NS-Station is dicht in de buurt. 

Mijn registratienummers (zoals hierboven vermeld zonder vergoedingen):

-S.C.A.G. : 15041 (voor klachten of geschillen)

-KTNO (erkenning van het Ayurvedisch onderwijs dat ik geef): K5534

-CRKBO (registratie van het Ayurvedisch onderwijs dat ik geef).