De Ayurveda consulten.

Deze zijn élke dag in Wijchen volgens afspraak!  

-Het is een éénmalig, uitgebreid en holistisch consult voor lichaam en geest. Ik reserveer voor jou ruim twee uren (neem de tijd!). Naast het luisteren naar je verhaal onderzoek ik in een ontspannen sfeer je polsen en je tong teneinde je persoonlijke constitutie en gezondsheids-situatie zo precies mogelijk uiteen te zetten. Dat doe ik als Ayurvedisch specialist natuurlijk níet met levenloze instrumenten en lange vragenlijsten maar met mijn ervaren handen en kennis.

Alles waar je mee zit gaan we Ayurvedisch belichten; je voeding, levensstijl en eventueel je medicijn- en/of supplementengebruik. En hoe kun je die (vaak belastende) middelen verminderen of voorkomen? Hoe kun je chronische en lastige klachten verzachten of doen ophouden? Hoe kun je de kwaliteit van je leven optimaliseren? Juist in deze tijd is het van belang om je weerstand zo goed mogelijk te balanceren.

-Wat kost dit Ayurveda-consult?  Het tarief is € 169,=. Kom je met z'n tweeën dan is er een reductie en betaal je € 318,= totaal. Bij het consult ontvang je per persoon een  declaratieformulier voor eventuele vergoeding. 

-Worden de behandelingen vergoed? Let wel: ergens rond de zomer 2023 wil ik stoppen met  mijn registraties; vanaf dan valt mijn behandeling buíten de vergoeding. Maar je mag altijd blijven rekenen op een eerlijk Ayurvedisch consult, zónder koppelverkoop, bindingen of extra kosten. Heb je moeite met het tarief dan overleggen we rustig even.

-Hoe gaat de procedure? Heel eenvoudig: je belt me voor een afspraak, we zoeken samen een datum. Daarna ontvang je een bevestigings-mail van mij met uitleg, adres enz. en een aantal vragen. Je mailt je antwoorden terug en we zien elkaar op de afgesproken datum voor het consult!

-Een advies-vraag via email zonder consult?  Kan altijd; maar dan is mijn antwoord meer symptomatisch omdat er geen onderzoek is. Dit gaat alleen via email. Formuleer je vraag zo goed mogelijk en mail mij dat. Let wel: dit betreft persoonlijke en algemene klachten en vragen, geen constitutie-vragen of over 'eigen diagnosen'. Ik reageer zo spoedig mogelijk op je mail en als het behandelbaar is doe ik je een betalingsverzoek ad. € 69,=. Daarna zal ik je vraag zo snel mogelijk behandelen.

-Hoe kun je mij vrijblijvend spreken?  Door mij te bellen of te appen op telefoon 06-553 007 52 of mij te mailen op info@robertayurveda.nl (vermeld dan je telefoonnummer svp). 

-Psychotherapie nodig maar ellenlange wachtlijsten?  Je hebt (dringend) psychologische begeleiding nodig maar je moet wékenlang wachten. Je kunt bij mij gesprekstherapie volgen dat psychosofie genoemd wordt, een door Dr. Steiner ontwikkelde vorm om rust  en inzicht te krijgen in je zielepersoonlijkheid, helemaal op jouw eigen niveau. Geen lange wachtlijsten dus je kunt gauw terecht. Een sessie duurt 50 minuten, tarief is € 69,=. per sessie. Je spreekt af naar je eigen behoefte.

-Wil je alleen een weldadige en rustgevende echte Ayurvedische Hoofdmassage? Gedurende zo'n 20 minuten onderga je een volledige en originele Ayurvedische hoofdmassage; oliën vermengen zich met je haar, crèmes glijden over je gelaat. De ritmische, felle en toch zachte massage, trekkend, kloppend en strijkend brengen je in een diepe rust, alsof je in een trance komt. Je moet het meemaken of te voelen wat het is.

Waarom zou je dit ondergaan? Om je hoofd léég te maken! Om nieuwe energie te ervaren, om de subtiele levenslagen om je heen te reinigen. Tarief per sessie € 49,=. Neem zelf een baddoek mee. Zo niet dan huur je een van de praktijk maar dat is € 6,=.

-Praktijk-adres: Kruisbergseweg 60 A in Wijchen (ingang tússen de panden Wesso Electro en Vraag & Aanbod). Langs de Kruisbergseweg is parkeren overal gratis. Het NS-Station is dicht in de buurt. 

-Vergoeding (voor alles):

-Ja, op basis van mijn registratie bij de L.V.N.T.   Door de meeste Nederlandse zorgverzekeraars worden mijn behandelingen vergoed volgens de voorwaarden van je polis. Ik ben niet aansprakelijk voor het al of niet vergoeden of de hoogte daarvan. Het is ook niet mijn taak om aan de vele warrigheden in verzekeringsland aandacht te geven. Mijn taak is om jou een correct, holistisch en vooral effectief Ayurvedisch consult of wat voor behandeling dan ook te geven waar je iets aan hebt! Je ontvangt tijdens je bezoek keurig een declaratieformulier voor je zorgverzekeraar.

 Mijn registratienummers en AGB-codes:

-LVNT: 97.001

-S.C.A.G. : 15041 (voor klachten of geschillen)

-RBCZ: 174090R

-KTNO (erkenning van het Ayurvedisch onderwijs dat ik geef): K5534

-CRKBO (erkenning van het Ayurvedisch onderwijs dat ik geef): geldig tot 18-03-2024)

-AGB codes: 900227743 en 90000965