De Ayurveda consulten.

Deze zijn élke dag in Wijchen volgens afspraak!  

-Het is een eenmalig, uitgebreid, holistisch consult voor lichaam en geest. Ik reserveer voor jou ruim twee uren. Naast het luisteren naar je verhaal onderzoek ik in alle rust en ontspanning je polsen en je tong teneinde je constitutie en je gezondsheids-situatie zo precies mogelijk uiteen te zetten. Dat doe ik als Ayurvedisch specialist natuurlijk níet met levenloze instrumenten en lange vragenlijsten maar met mijn ervaren handen en kennis.

Alles waar je mee zit gaan we Ayurvedisch belichten; je voeding, levensstijl en eventueel je medicijn- en/of supplementengebruik. Hoe kun je die belastende middelen verminderen of voorkomen? Hoe kun je chronische en lastige klachten verminderen of doen ophouden? Hoe kun je de kwaliteit van je leven optimaliseren? Juist in deze tijd is het van belang om je weerstand krachtig te maken en te houden! 

Omdat ik belangenverstrengeling afkeur verkoop ik je geen producten. Je gaat dus niet naar huis met een tas overbodige spullen! Wél met heldere inzichten en perspectieven hoe je nu verder kan gaan! Én met eventuele receptuur indien een bepaald Ayurvedisch medicijn jou  kan helpen. Maar dat kun je dan eenvoudig via je drogist of internet verkijgen! De opzet van dit consult is zodanig, dat je er in principe meteen mee aan de slag kan!

-Wat kost dit consult?  Het tarief dat je in mijn praktijk kan pinnen is € 169,=  Als je het eerder overschrijft is het € 159,=.  Kom je met z'n tweeën dan kost het € 329,= maar bij eerdere overschrijving € 318,=. Bij de bevestigings-mail kun je aangeven wat je wenst. Bij vooraf gewenste betaling krijg je een betaalverzoek of factuur. 

-Wordt dit vergoed? Ja! het is de beroepsvereniging LVNT die contracten heeft met diverse zorgverzekeraars (zoals de VGZ) die dit vergoeden. Mjn AGB-codes staan hieronder vermeld. Telefoon LVNT: 033-472 6003.

-Hoe gaat de procedure?

Heel eenvoudig: je belt me voor een afspraak, we zoeken samen een datum. Daarna ontvang je een bevestigings-mail van mij met goede uitleg, adres enz. en een aantal vragen. Je mailt je antwoorden terug en we zien elkaar op de afgesproken datum voor het consult!

-Zijn er ook weekend-consulten?

Zeker! Als er plaats is ben je welkom.

-De Ayurveda is geen wondergeneeskunde! Ze kan lang niet iedereen genezen, maar ze kan je wel vaak beter maken! En ook al mankeer je niets, de Ayurveda geeft je verassende inzichten waardoor het tóch beter met je kan gaan én je verhoogt sowieso je algehele immuniteit. 

-Het consult is corona / omikron proof!

Mijn praktijk en mijn wijze van werken zijn allemaal zodanig dat je je nergens zorgen om hoeft te maken.

-Eénmalig? Maar als je terug wilt komen?

Heb je er behoefte aan: je bent altijd welkom.  

-Een advies-vraag zonder consult?

Kan altijd; maar dan is mijn antwoord meer symptomatisch omdat er geen onderzoek is. Dit gaat alleen via mail. Formuleer je vraag zo goed mogelijk en mail mij dat. Let wel: dit betreft persoonlijke of algemene klachten en vragen, geen constitutie-vragen of over 'eigen diagnosen'. Ik reageer zo spoedig mogelijk op je mail en als het behandelbaar is doe ik je een betalingsverzoek ad. € 69,=. Daarna zal ik je vraag zo snel mogelijk behandelen.

-Hoe kun je mij vrijblijvend spreken?

Door mij te bellen op telefoon 06-553 007 52 of mij te mailen op info@robertayurveda.nl (vermeld je telefoonnummer svp). 

-Praktijk-adres: Kruisbergseweg 60 A in Wijchen (ingang tússen de panden Wesso Electro en Vraag & Aanbod). Langs de Kruisbergseweg is parkeren overal gratis. Het NS-Station is dicht in de buurt. 

-Vergoeding:

-Ja zeker! Op basis van mijn registratie bij de L.V.N.T. worden mijn tarieven door de meeste Nederlandse zorgverzekeraars vergoed volgens de voorwaarden van je polis. Ik ben niet aansprakelijk voor het al of niet vergoeden of de hoogte daarvan. Het is ook niet mijn taak om aan de vele warrigheden in verzekeringsland aandacht te geven. Mijn taak is om jou een correct, holistisch en vooral effectief Ayurvedisch consult te geven waar je wat aan hebt. Je ontvangt tijdens het consult keurig een declaratieformulier voor je zorgverzekeraar.

 Mijn registratienummers:

-LVNT: 97.001

-S.C.A.G. : 15041 (voor klachten of geschillen)

-RBCZ: 174090R

-KTNO (erkenning van het Ayurvedisch onderwijs dat ik geef): K5534

-CRKBO (erkenning van het Ayurvedisch onderwijs dat ik geef): geldig tot 18-03-2024)

-AGB codes: 900227743 en 90000965

Kortom: welkom in mijn praktijk, waar een heerlijke kop kruidige Ayurvedische thee ook voor je klaar staat!!