DE AYURVEDA CONSULTEN.

Deze zijn élke werkdag in Wijchen volgens afspraak én ze zijn corona proof! 

Ik bied twee soorten Ayurvedische consulten:

1. Het uitgebreid, holistisch consult voor lichaam en geest. Deze duurt -indien nodig- ruim twee uren. Ik onderzoek in alle rust en ontspanning je polsen en je tong teneinde je constitutie heel precies uiteen te zetten. Dat doe ik als Ayurvedisch specialist natuurlijk niet met levenloze instrumenten maar met mijn ervaren handen en mijn kennis.

Alles waar je mee zit gaan we Ayurvedisch belichten; je voeding, je levensstijl en eventueel je medicijn- en/of supplementengebruik. Hoe kun je die belastende middelen verminderen of voorkomen? Hoe kun je chronische en lastige klachten doen ophouden of verminderen? Hoe kun je de kwaliteit van je leven echt optimaliseren? Juist in deze tijd is het van groot belang om je weerstand krachtig te maken en te houden! 

Omdat ik belangenverstrengeling afkeur verkoop ik je niets. Je gaat dus niet met een tas vol overbodige spullen naar huis! Wél met heldere inzichten en perspectieven hoe je nu verder kan gaan! Én met eventuele receptuur indien een bepaald Ayurvedisch plantaardig middel jou echt kan helpen. Maar dat kun je dan super eenvoudig via je drogist of via internet verkijgen! De opzet van dit consult is zodanig, dat je er in principe dus meteen mee aan de slag kan! Dit eenmalige consult heeft je dus veel te bieden.

Heb je echter toch behoefte om (af en toe) terug te komen waarbij we weer rustig de tijd nemen om te evalueren, inclusief de onderzoeken, dan kan dat altijd! Na het consult heb ik wel mijn (kosteloze) email-service voor jou als dat je dat even nodig vindt.  

Tijdens ons consult staar ik niet naar een beeldscherm maar hebben we samen contact. Ik wil jou immers zo goed mogelijk begrijpen. En ik werk eraan dat alles ook voor jou echt helder is. 

Het tarief voor dit eenmalige consult bedraagt € 159,=. Kom je met een metgezel (je partner of wie dan ook) dan is er een gereduceerd  totaaltarief van € 299,=. 

2. Het medicinale, compacte consult. Deze duurt ca. 25 minuten en is bedoeld om klachten met een acute aard zo snel mogelijk te behandelen. Meestal kun je heel snel terecht. Bij dit consult is het fysieke onderzoek alleen zoals ik het zelf nodig acht teneinde een goed advies te geven. Dit advies bestaat uit voorschrijving van Ayurvedische medicijnen. Bij (geestelijke) spannings- en/of pijnklachten geef ik daarnaast een korte, intense marma-behandeling terwijl je rustig -grotendeels aangekleed!- op een stoel blijft zitten. Dit consult gaat niet over jouw leven maar om je per direct van dienst te zijn om nare klachten aan te pakken. 

Het tarief voor dit consult bedraagt € 36,= per keer. 

De Ayurveda is geen wondergeneeskunde! Ze kan lang niet iedereen genezen, maar ze kan je wel vaak beter maken! Ook al mankeer je niets, de Ayurveda geeft je toch verassende inzichten waardoor het tóch beter met kan gaan én je verhoogt sowieso je algehele immuniteit. 

-Het consult is corona proof! 

Mijn praktijk en mijn wijze van werken zijn allemaal zodanig dat je je nergens zorgen om hoeft te maken.

-Is thuisbezoek mogelijk? 

Alleen in sommige situaties, dus na overleg én bij 3 of 4 behandelingen (alleen volwassenen) op hetzelfde adres op dezelfde dag. Ook is er een eenmalige normale kilometervergoeding á € 0,20 cent en een vergoeding van eventuele parkeerkosten.

-Hoe kun je mij zo gauw mogelijk spreken?

Door mij te bellen op telefoon 06-553 007 52 of mij te mailen op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (vermeld je telefoonnummer svp). Je mag ook altijd vrijblijvend bellen voor info!

-Praktijk-adres: Mijn praktijk is gevestigd in Het Mozaïek, Campuslaan 6, 6602 HX  Wijchen. Het Mozaïek is een uniek cultureel centrum in Wijchen. Voor extra info en route kun je ook kijken op www.mozaiekwijchen.nl  en klikken op 'contact'. Parkeren bij ons is gratis.

-Vergoeding:

-Op basis van mijn officiële registratie bij de L.V.N.T. worden mijn tarieven door de meeste Nederlandse zorgverzekeraars vergoed volgens de voorwaarden van je polis. Ik ben niet aansprakelijk voor het al of niet vergoeden of de hoogte daarvan. Het is ook niet mijn taak om aan de vele warrigheden in verzekeringsland aandacht te geven. Mijn taak is om jou een correct, holistisch en vooral effectief Ayurvedisch consult te geven waar je wat aan hebt. 

 Mijn registratienummers:

-LVNT: 97.001

-S.C.A.G. : 15041 (voor klachten of geschillen)

-RBCZ: 174090R

-KTNO (erkenning van mijn onderwijs): K5534

-CRKBO (erkenning van mijn onderwijs): geldig tot 18-03-2021)

-AGB codes: 900227743 en 90000965

Kortom: welkom in mijn praktijk, waar een heerlijke kop kruidige Ayurvedische thee ook voor je klaar staat!!