DE AYURVEDA CONSULTEN.

Deze zijn élke werkdag in Wijchen volgens afspraak én ze zijn corona proof!  

Waar bestaat het Ayurveda consult uit?

-Het is een uitgebreid, holistisch consult voor lichaam en geest. Deze duurt -indien nodig- ruim twee uren. Naast het luisteren naar je verhaal onderzoek ik in alle rust en ontspanning je polsen en je tong teneinde je constitutie en je gezondsheids-situatie zo precies mogelijk uiteen te zetten. Dat doe ik als Ayurvedisch specialist natuurlijk níet met levenloze instrumenten en vragenformulieren maar met mijn ervaren handen en mijn kennis.

Alles waar je mee zit gaan we Ayurvedisch belichten; je voeding, je levensstijl en eventueel je medicijn- en/of supplementengebruik. Hoe kun je die belastende middelen verminderen of voorkomen? Hoe kun je chronische en lastige klachten doen ophouden of verminderen? Hoe kun je de kwaliteit van je leven echt optimaliseren? Juist in deze tijd is het van groot belang om je weerstand krachtig te maken en te houden! 

Omdat ik belangenverstrengeling afkeur verkoop ik je geen producten. Je gaat dus niet naar huis met een tas vol overbodige spullen! Wél met heldere inzichten en perspectieven hoe je nu verder kan gaan! Én met eventuele receptuur indien een bepaald Ayurvedisch medicijn jou echt kan helpen. Maar dat kun je dan super eenvoudig via je drogist of via internet verkijgen! De opzet van dit consult is zodanig, dat je er in principe dus meteen mee aan de slag kan! Dit eenmalige consult heeft je dus veel te bieden. Het tarief is € 159,=  (Met z'n tweeën, dus twee consulten,  is het totaaltarief gereduceerd tot € 299,=).

Tijdens ons consult ga ik niet naar een beeldscherm zitten staren maar hebben we samen echt contact. Ik wil jou immers zo goed mogelijk begrijpen. En ik werk eraan dat alles ook voor jou helder is. 

-Hoe gaat de procedure?

Heel eenvoudig: je belt me voor een afspraak, we zoeken samen een datum. Daarna ontvang je een mail van mij met goede uitleg, adres enz. en een aantal vragen. Je mailt je antwoorden terug en we zien elkaar op de afgesproken datum voor het consult!

-De Ayurveda is geen wondergeneeskunde! Ze kan lang niet iedereen genezen, maar ze kan je wel vaak beter maken! En ook al mankeer je niets, de Ayurveda geeft je verassende inzichten waardoor het tóch beter met je kan gaan én je verhoogt sowieso je algehele immuniteit. 

-Het consult is corona-proof!

Mijn praktijk en mijn wijze van werken zijn allemaal zodanig dat je je nergens zorgen om hoeft te maken.

-Wil je verdere persoonlijke begeleiding?

Er zijn situaties mogelijk dat je het prettig vind om ná het Ayurveda consult toch nog een tijdje persoonlijk door mij begeleid te worden. Je komt dan gedurende een tijd bijvoorbeeld eens per 2 of 3 weken naar de praktijk voor een uurtje praten. Je mag dit atijd doen wanneer het je zelf uitkomt en wanneer je het nuttig voor jezelf vindt. Begeleidings-consulten zijn steeds € 69,= per sessie van max een uur. 

-Hoe kun je mij zo gauw mogelijk vrijblijvend spreken?

Door mij te bellen op telefoon 06-553 007 52 of mij te mailen op info@robertayurveda.nl (vermeld je telefoonnummer svp). Je mag ook altijd gewoon bellen voor info!

-Praktijk-adres: Kruisbergseweg 60 A in Wijchen (ingang tússen de panden Wesso Electro en Vraag & Aanbod). Langs de Kruisbergseweg is parkeren overal gratis. Het NS-Station is dicht in de buurt. 

-Vergoeding:

-Ja zeker! Op basis van mijn officiële registratie bij de L.V.N.T. worden mijn tarieven door de meeste Nederlandse zorgverzekeraars vergoed volgens de voorwaarden van je polis. Ik ben echter niet aansprakelijk voor het al of niet vergoeden of de hoogte daarvan. Het is ook niet mijn taak om aan de vele warrigheden in verzekeringsland aandacht te geven. Mijn taak is om jou een correct, holistisch en vooral effectief Ayurvedisch consult te geven waar je wat aan hebt. Je ontvangt tijdens het consult keurig een declaratieformulier voor je zorgverzekeraar.

 Mijn registratienummers:

-LVNT: 97.001

-S.C.A.G. : 15041 (voor klachten of geschillen)

-RBCZ: 174090R

-KTNO (erkenning van mijn onderwijs): K5534

-CRKBO (erkenning van mijn onderwijs): geldig tot 18-03-2024)

-AGB codes: 900227743 en 90000965

Kortom: welkom in mijn praktijk, waar een heerlijke kop kruidige Ayurvedische thee ook voor je klaar staat!!