De Ayurveda consulten.

Deze zijn élke dag in Wijchen volgens afspraak!  

-Het is een éénmalig, uitgebreid en holistisch consult voor lichaam en geest. Ik reserveer voor jou ruim twee uren. Naast het luisteren naar je verhaal onderzoek ik in een ontspannen sfeer je polsen en je tong teneinde je persoonlijke constitutie en gezondsheids-situatie zo precies mogelijk uiteen te zetten. Dat doe ik als Ayurvedisch specialist natuurlijk níet met levenloze instrumenten en lange vragenlijsten maar met mijn ervaren handen en kennis.

Alles waar je mee zit gaan we Ayurvedisch belichten; je voeding, levensstijl en eventueel je medicijn- en/of supplementengebruik. En hoe kun je belastende middelen verminderen of voorkomen? Hoe kun je chronische en lastige klachten verzachten of doen ophouden? Hoe kun je de kwaliteit van je leven optimaliseren? Juist in deze tijd is het van belang om je weerstand zo optimaal mogelijk te balanceren.

-Wat kost dit Ayurveda-consult?  Het tarief is € 169,=. Kom je met z'n tweeën dan is er een reductie en betaal je € 318,= totaal. Bij het consult ontvang je een declaratieformulier voor eventuele vergoeding. Terugkomen voor max. één uur kan altijd, tarief is dan € 90,=. Is de financiële drempel te hoog dan in overleg minder. 

-Worden de behandelingen vergoed?Meestal wel indien je een aanvulling hebt. Het is mijn beroepsvereniging LVNT die contracten heeft met diverse Nederlandse zorgverzekeraars (zoals de VGZ) die dit vergoeden. Mjn AGB-codes staan hieronder vermeld. Telefoon LVNT: 033-472 6003.

-Hoe gaat de procedure? Heel eenvoudig: je belt me voor een afspraak, we zoeken samen een datum. Daarna ontvang je een bevestigings-mail van mij met uitleg, adres enz. en een aantal vragen. Je mailt je antwoorden terug en we zien elkaar op de afgesproken datum voor het consult!

-Een advies-vraag via email zonder consult?  Kan altijd; maar dan is mijn antwoord meer symptomatisch omdat er geen onderzoek is. Dit gaat alleen via email. Formuleer je vraag zo goed mogelijk en mail mij dat. Let wel: dit betreft persoonlijke en algemene klachten en vragen, geen constitutie-vragen of over 'eigen diagnosen'. Ik reageer zo spoedig mogelijk op je mail en als het behandelbaar is doe ik je een betalingsverzoek ad. € 69,=. Daarna zal ik je vraag zo snel mogelijk behandelen.

-Hoe kun je mij vrijblijvend spreken?  Door mij te bellen of te appen op telefoon 06-553 007 52 of mij te mailen op info@robertayurveda.nl (vermeld dan je telefoonnummer svp). 

-Praktijk-adres: Kruisbergseweg 60 A in Wijchen (ingang tússen de panden Wesso Electro en Vraag & Aanbod). Langs de Kruisbergseweg is parkeren overal gratis. Het NS-Station is dicht in de buurt. 

-Vergoeding:

-Op basis van mijn registratie bij de L.V.N.T. worden mijn tarieven door de meeste Nederlandse zorgverzekeraars vergoed volgens de voorwaarden van je polis. Ik ben niet aansprakelijk voor het al of niet vergoeden of de hoogte daarvan. Het is ook niet mijn taak om aan de vele warrigheden in verzekeringsland aandacht te geven. Mijn taak is om jou een correct, holistisch en vooral effectief Ayurvedisch consult te geven waar je wat aan hebt. Je ontvangt tijdens het consult keurig een declaratieformulier voor je zorgverzekeraar.

 Mijn registratienummers en AGB-codes:

-LVNT: 97.001

-S.C.A.G. : 15041 (voor klachten of geschillen)

-RBCZ: 174090R

-KTNO (erkenning van het Ayurvedisch onderwijs dat ik geef): K5534

-CRKBO (erkenning van het Ayurvedisch onderwijs dat ik geef): geldig tot 18-03-2024)

-AGB codes: 900227743 en 90000965

 

YOGA VAN HET HART

Verbinding. Docente: Tara Visser.

De stijl van yoga zoals deze door het de Hogeschool Ayurveda Geneeskunde wordt aangeboden staat los van alle trends die in de wereld van yoga bekend zijn. 

Het is een stijl van yoga-beoefening waarin wij samen gaan kijken wat jij nodig hebt om je waarlijk te verbinden met jouw eigen rijke innerlijke wereld. Daarin wordt meegenomen jouw eigen specifieke type en de unieke wijze waarop jouw natuur zich beweegt.

Dit doen wij door middel van een fysiek energetische vorm van yoga waarin muziek en plezier centraal staan. We gaan hierin samen op zoek naar de sleutel van jouw hart.

Het kostbare hart waarin kwaliteiten zoals tederheid, kwetsbaarheid en licht besloten liggen. Het hart als verbindende factor in jouw Zijn.

Daar is moed en motivatie voor nodig.

We doen niet aan mentale trucjes en je hoeft geen zienswijze meer van anderen aan te nemen als je eenmaal de sleutel van je eigen hart en natuur hebt gevonden. Het enige wat je nodig hebt is wat kennis en ankers.

Ik hoop je daarin te kunnen ondersteunen.

Sleutelwoorden zijn:

>samenwerking

>Vloeiende yogaseries

>Plan van aanpak voor thuis

>Muziek en humor.

 

Mijn naam is Tara Visser.

Ik beoefen al ruim 30 jaar yoga en heb meer dan 25 jaar leservaring in verschillende discplines en stijlen van yoga.

Getroffen door diverse ziektes en pijnlijke levenservaringen ben ik al op jonge leeftijd op zoek gegaan naar een vorm van leven die mij door de turbulente jaren heen zou kunnen helpen. Dit vroeg om een grote verandering van leefstijl, een manier van leven waarin yoga en meditatie een grote rol zouden gaan spelen. Door de jaren heen heb ik naast alle opleidingen, workshops en beoefening van verschillende stijlen van yoga inmiddels een hele eigen vorm van yoga ontwikkeld.

Een vorm die gericht is op menselijkheid, verbinding, herstel van trauma's, acceptatie en innerlijke vrede. Een vorm die het hart voedt en waarin ik mijn schouders recht kan houden onder de druk en de prikkels van alledag.

Mijn specialisatie is yoga bij burn out en depressie, herstel van lichaamsbewustzijn (o.a. na trauma) en chronische pijnklachten.

Yoga van het hart is voor iedereen geschikt die op zoek is naar tederheid, heling en Licht.

Tarieven:

1 op 1 coaching: € 42,50 per 50 min / € 70,= per 1,5 uur.

1 op 2 coaching: € 32,50 p.p. per 50 min / € 92,50 per 1,5 uur.

Coaching van 1,5 uur in inclusief plan van aanpak voor thuis.