robert swami persaud 1mei2019

Word zónder supplementen of medicijnen beter, gezonder en gelukkiger met de regie in je eigen handen! De AYURVEDA (letterlijk: 'levens-inzicht') is een geneeskunde die voor iedereen toegankelijk is, ook voor jou! In een (eenmalig) rustig consult van ruim 2 uren maak ik op basis van een Ayurvedisch onderzoek een uitgebreide analyse van jou, begrijpelijk, persoonlijk en betrokken. Waar je huisarts helaas geen tijd voor heeft, komt nu allemaal aan de orde. Medisch verantwoord, Ayurvedisch béantwoord. Een voedings- en levensadvies krijg je mee naar huis. Om elke schijn van belangenverstrengeling te voorkomen verkoop ik niets. Mocht je toch gebaat zijn bij een Ayurvedisch medicijn, dan schrijf ik het voor van hoge kwaliteit waarna je er (via jouw drogist, apotheek of internet) super eenvoudig aan kan komen. Maar voeding is het allerbelangrijkste en de meeste van mijn patiënten worden dáár al beter van!  Breaking news: juist in deze tijd van virale besmettingsgevaren is het zaak je weerstand te optimaliseren. De Ayurveda heeft hier eeuwen ervaring mee. Met name om longen, hart en zenuwstelsel aan te sterken, passend bij elk individu. In de maanden augustus  en september 2020 alle 5 dagen in de week geopend!

Als top-specialist met ruim 30 jaar ervaring in de Ayurvedische geneeskunde is het mijn passie om jou te helpen je de regie over jouw gezondheid terug te geven. In mijn consult krijg je helder en met begrip  te horen hoé dat gaat! Wil je mij even spreken om een afspraak te maken of gewoon wat te vragen? Bel me dan gerust en vrijblijvend op 06-553 007 52 of mail mij op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (heel snel antwoord).   

Als je hierboven klikt op 'behandelingen' vertel ik je nóg meer over dit consult. Kosten, vergoedingen, reducties, enzovoorts. En anders gewoon bellen of mailen!