Het telefonisch Ayurveda consult.

Voor wie -om wat voor reden dan ook- het niet ziet zitten om naar mijn Wijchense Ayurveda praktijk af te reizen, bestaat ook het telefonisch consult! Hoewel de voordelen van het fysieke consult dan gemist worden, beschik ik over een goed vermogen om naar je te luisteren en je de juiste vragen te stellen. Dat maakt zo'n consult heel nuttig en je hebt er veel aan! Lees verder!

Wat biedt het telefonisch Ayurveda consult?
1. Je ontvangt na het consult een op jouw situatie / constitutie afgestemd voedingsadvies.

2. Je ontvangt (indien gewenst en nuttig) een op jou afgestemd recept met een of meer Ayurvedische medicijnen. Deze zijn super-eenvoudig te verkrijgen via je eigen drogist/apotheek of internet. Het recept is geheel vrijblijvend. 

3. Je ontvangt adviezen teneinde de eventuele problematiek waar je mee zit zo goed mogelijk te verlichten. Deze zijn Ayurvedisch van aard. Dat betekent helder, gezond en holistisch. 

4. Je betaalt geen telefoonkosten van dit consult want ik bel jou (mits je in Nederland bereikbaar bent).

We nemen samen rustig de tijd en spreken over de dingen die je bezig houden en waar je een (Ayurvedisch) antwoord op wil. Meestal is ruim een uur voldoende, maar moet het wat langer, dan doen we dat! We eindigen het consult wanneer je het gevoel hebt dat je 'aan de slag kan'!

Voor dit consult geldt een tarief van € 129,= (vergoed door zorgverzekeraars). Indien je dit telefonisch consult wenst, mail dan even naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je krijgt dan supersnel en vrijblijvend een mail terug met een eenvoudige uitleg.  Wil je mij liever eerst even bellen om gewoon wat vragen te stellen of kennis te maken, bel me dan gerust op 06-553 007 52, natuurlijk allemaal vrijblijvend.

Welkom!