NIEUWE GROEP MAART 2020! De najaars-groep 2019 is inmiddels van start gegaan, dus kun je je weer inschrijven voor de groep maart 2020! Even vrijblijvend kennismaken? Er is een Open Inloopmiddag op vrijdag 17 januari 2020 tussen 13.00 en 17.00 uur. Of mail nu naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en je ontvangt alle info over deze prachtige Ayurveda opleiding! Bellen kan op 06-553 007 52! 

Wij spreken over een volwaardige opleiding Ayurveda Massagetherapie en Zijnsleer, erkend door KTNO en CRKBO. Praktijkgericht, leren vanuit de bron, alles helder Nederlands en onmiddellijk toe te passen. De Ayurvedische terminologie leer je op een speelse wijze, correct en zoals het hoort. Laat de Ayurveda wereld voor je opengaan!

Haar niveau is weliswaar ruim HBO, maar de wijze van lesgeven is zodanig dat ze voor iedereen met een serieuze intentie goed te begrijpen valt. Er wordt geen formele vooropleiding gevraagd, wel is er met elke kandidaat een (evt. telefonisch) toelatingsgesprekje. Deze bijzondere Ayurveda opleiding is geaccrediteerd en erkend door zowel KTNO als CRKBO. Dat maakt haar diploma waardevol en uniek! Schaf jezelf dus een nieuw en prachtig beroep aan en word Ayurvedisch Massagetherapeut met onze exclusieve Hogeschool als jouw opleider! Dan weet elke cliënt dat je degelijk en goed bent opgeleid en échte kennis in huis hebt! 

Wat krijg je o.a. te leren?

Wat is de Ayurveda vanuit haar oorsprong - de geheimen van de Vedische cultuur - de spirituele traditie die de Ayurveda omhult - een bijzondere kijk op voeding - de menselijke constitutie - bijzondere Ayurvedische massage-handgrepen - handgrepen en strijkingen die genezend werken - veel over de geneeskrachtige oliën - hun werking, samenstelling en indicaties - wanneer wel en wanneer niet mengen - inleiding in de sirodhâra - inleiding in de navarakîzhi, allemaal kuurbehandelingen uit de Ayurveda - inleiding in een speciale vorm van polsonderzoek - ziekten die je met massage enorm kan verlichten - hoe je daar bepaalde oliën voor hebt - Er is voortdurend alle ruimte voor vragen!

GROEP maart 2020: Data: 6/7 maart - 20/21 maart - 3/4 april - 17/18 april - 15/16 mei - 29/30 mei - 12/13 juni - 26/27 juni - Steeds vrijdagen van 10.00 tot 17.00 uur en zaterdagen van 10.00 tot circa 13.30 uur. 

Kosten: het totale lesgeld bedraagt € 1700,= (het is een erkende opleiding en daardoor vrijgesteld van BTW). Er is één studieboek: De Ayurveda Snel Begrijpen van Robert Swami Persaud, verkrijgbaar in de boekhandel of binnen onze Hogeschool en kost € 15,=.

Waar vinden de lessen plaats?

De lessen vinden plaats binnen het culturele centrum Het Mozaïek in Wijchen aan de Campuslaan 6-8. We beschikken over diverse zalen, een mooie foyer voor koffie, thee en lekkers, het mooiste theater van Nederland en een bibliotheek. Parkeren is gratis en het centrum is lekker rustig gelegen.  

Waarom studeren bij de Hogeschool Ayurveda Geneeskunde?

Binnen mijn school leer je de Ayurvedische massagetherapie vanuit de bron. Geen overbodige poespas, dat haal je maar bij de talloze cursussen die in omloop zijn. Mijn Hogeschool Ayurveda Geneeskunde is ook geen bedrijf met winkelmandjes die je kunt vullen. Geen ge-etaleer met prijzen en erkenningen (hoewel de KTNO de Hogeschool erkent als volwaardige HBO-opleiding). Bij mij word je een échte Ayurveda Massagetherapeut, super goed opgeleid en in staat om verder te groeien! Afgestudeerd? Ik vind het dan leuk om in mijn dagelijkse medische Ayurveda-praktijk mijn cliënten (uit het hele land!) naar jou door te verwijzen! Kortom: Ayurveda leren? Welkom!

=================================================================================================================================

- Compacte supertraining Ayurvedische Marma massage!

In principe is deze unieke specialisatie voor hen die al een goede voorkennis hebben van de Ayurveda en ervaring met de Ayurvedische massage. We richten ons op eeuwenoude technieken zoals deze aan de 'insiders' onderwezen werden. Het kan een bijzondere specialisatie betekenen voor jouw praktijk. Het masseren van en aandacht voor marma's staan in deze training centraal. Schematisch samengevat:

-duur: drie hele dagen van 10.00 tot 16.00 uur

-deze dagen zijn 1 x per week óf 1 x per 2 weken.

-de lessen worden voortdurend gegeven.

- 4 tot maximaal 6 cursisten!

-lesplaats: Wijchen

-meedoen? Geef je op, zodra  er voor jouw voorkeursdag nog minstens 3 aanmeldingen zijn gaat het starten. 

-totaal lesgeld per cursist: € 299,= inclusief reader en certificaat

Deze training is uniek in haar inhoud, veeleisend en veel biedend!

 ==================================================================================================================================

- Cursus Elementaire medische kennis.

Voor therapeuten of andere geïnteresseerden die om wát voor reden dan ook (nog) géén MBK hebben gedaan, is deze cursus wellicht geschikt. Ze vormt een facultatieve module van de bovengenoemde Ayurveda HBO-opleiding, dus vrijblijvend te volgen. Doel van deze levendige cursus is om jou in 7 lessen van 2 uren per les op een ontspannen en prettige manier redelijk wegwijs te maken in de vakken anatomie, fysiologie en pathologie, vergelijkbaar met BGO niveau 3. Deze cursus geeft geen bevoegdheden of iets dergelijks. Ze is ontwikkeld om een primair inzicht te geven in de geneeskunde en/of een eventuele voorbereiding op de MBK. Het zijn woensdag-avonden van 19.00 tot 21.00 uur binnen de Hogeschool Ayurveda Geneeskunde in Wijchen.

Kosten hele cursus: € 290,= en boekengeld ca. € 90,=.  Voor informatie en inschrijfmogelijkheid mail je even geheel vrijblijvend naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.