HET AYURVEDA CONSULT (van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 18.00 uur volgens afspraak).

Het Ayurveda consult vindt plaats in Wijchen (voor regio Den Haag zie onderaan) en is in principe éénmalig; het kan ruim twee uren in beslag nemen. Tijdens dit ene consult gebeurt het volgende:

-intake-gesprek. Hierbij is (medische en Ayurvedische) aandacht voor alles wat met je gezondheid of ziekte of klachten te maken heeft.

Als je medicijnen of/en supplementen gebruikt, wordt dat besproken.

-een polsonderzoek.

-indien relevant: ook onderzoek van tong, gewicht, hart en bloeddruk.

-aan de hand van het polsonderzoek wordt je constitutie (je persoonlijke type) uitgebreid besproken.

-adviezen voor je voeding, medicijngebruik, persoonlijke levensstijl.

-eventueel een advies/uitleg voor een persoonlijke meditatie. Deze is er om een fijne balans te gaan ervaren in jezelf. De techniek is super-eenvoudig maar heel doeltreffend! Je krijgt geen massaproduct maar persoonlijke aanwijzingen.

-eventueel receptuur voor een of enkele betrouwbare Ayurvedische medicijnen (zelf bestellen/halen bij jouw drogist/natuurwinkel).

Het consult gebeurt in alle rust en vertrouwen. Ik schrijf alles helder op wat voor jou van belang is en dat krijg je mee. Al je vragen worden beantwoord. 

Met welke klachten kun je terecht?

Je kunt met alle klachten terecht zolang je in staat bent mijn praktijk te bereiken. Begrijp goed dat ook de Ayurveda geen wondergeneeskunde is. De Ayurveda kan lang niet iedereen genezen, ze kan je echter wel heel vaak beter maken. Maar ook al mankeer je niets, dan kan een Ayurveda consult toch heel interessant zijn; als je op de hoogte bent hoe je constitutioneel precies samengesteld bent, kun je door een veel betere voedingskeuze en het bewust zijn van je levenshouding veel ziekten en klachten voorkómen!

Wat kost dit Ayurveda consult? 

Dit uitgebreide Ayurveda consult is in principe eenmalig waarvan het tarief € 159,= bedraagt (bij voorkeur pinnen in mijn praktijk). Je krijgt een declaratieformulier voor je zorgverzekering. De volgende gereduceerde tarieven zijn in de praktijk in Wijchen van toepassing:

-je komt met z'n tweeën: € 149,50,= per persoon (dus totaal € 299,=)

-Fulltime HBO of WO studenten t/m 26 jaar: € 138,=

-je (gezins)inkomen is beneden modaal: € 138,=

Reducties worden niet bij elkaar opgeteld. Val je in een zo'n categorie, vermeld dat dan bij het maken van je afspraak.

En ná het consult?

Je gaat naar huis met persoonlijke en goed werkende richtlijnen, voedingsadviezen en een eventueel recept voor een goed werkend Ayurvedisch medicijn (haal bij eigen apotheek of via internet). Is iets toch niet duidelijk dan mag je gerust je vraag of vragen mailen, je krijgt zo snel mogeljk antwoord. Dit is een kosteloze service die tot en met 4 weken na het consult geldt. Daarna wordt er per mailservice een kleine vergoeding gevraagd van € 9,=. Wil je liever weer op een consult komen dan ontvang je altijd 20 % reductie (tenzij ik je langer dan een jaar niet gezien heb, dan voldoe je weer het gewone tarief).

Hoe maak ik zo snel mogelijk een afspraak?

Door mij te bellen op telefoon 06-553 007 52 of mij te mailen op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (vermeld altijd je telefoonnummer).

Thuisbezoeken:

Tijdens eens telefonisch overleg bekijken we samen of een thuisbezoek te doen is. Besluiten we daartoe dan hanteer ik de volgende tarieven en regelingen:

-voor één persoon: € 210,= plus € 0,19 cent per km (eerste 25 km gratis).

-voor twee personen: € 179,= per persoon plus € 0,19 cent per kilometer (eerste 25 km gratis).

-voor 3 tot 5 personen: € 149,= per persoon plus € 0,19 cent per kilometer (eerste 40 km gratis).

Parkeerkosten worden altijd verrekend. Tijdens een telefonisch overleg kunnen we het een en ander bespreken.

Adres: Mijn praktijk is gevestigd in Het Mozaïek, Campuslaan 6, 6602 HX  Wijchen. Het Mozaïek is een uniek cultureel centrum in het Land van Maas en Waal. Voor extra info en route kun je ook kijken op www.mozaiekwijchen.nl  en klikken op 'contact'.

-Op basis van mijn registratie bij de V.N.T. worden mijn tarieven door de meeste Nederlandse zorgverzekeraars vergoed volgens de voorwaarden van je polis. Ik ben niet aansprakelijk voor het al of niet vergoeden of de grootte daarvan.

Registratienummers:

-VNT: 97.001

-S.C.A.G. : 15041 (voor klachten of geschillen)

-RBCZ: 174090R

-KTNO (mijn onderwijs): K5534

-CRKBO (mijn onderwijs): geldig tot 18-03-2021)

-AGB codes: 900227743 en 90000965

Kortom: welkom in mijn praktijk, waar een heerlijk kruidige Ayurvedische thee altijd voor je klaarstaat!!

 Woon je in de Den Haag of elders in de randstad? Ook in Voorburg kun je bij mij terecht in het Huijgenscentrum! Op zaterdagen volgens afspraak. Bel me even op 06-553 007 52.