Meditatie en satsang.

Voel je je gejaagd en gestressed? Heb je slaapklachten omdat je teveel piekert? Wil de spanning maar niet uit je lijf komen? Op onze geestelijke avonden kom je heerlijk tot rust in ons mooie centrum aan de hand van een meditatie, zachtjes begeleid met klankschaal en begeleiding. Ook hebben we op diverse avonden een 'satsang', gesprekken waarin je je eigen waarheid vindt..

Je dagelijks gesprekken zijn nodig, maar je vind ze misschien ook te oppervlakkig. Alsmaar over zaken, kinderen, geld, vakantie, ziekten en al wat dies meer zij. Op onze geestelijke avonden hebben we het over iets anders.. De ware geestelijke zin van alles, het waarvoor en waartoe, zonder stellingen, zonder waarheden van anderen. In rust en meditatie je eigen waarheid (sat) ontdekken. In een gesprek jezelf mogen ontmoeten (sangha).  
Deze geestelijke avonden zijn van 20.00 tot ca. 21.30 uur aan de Campuslaan 6 in Wijchen (Ayurveda Centrum in Het Mozaïek). Al naar gelang van de belangstelling wordt in overleg zo'n avond belegd. Bel gerust even naar 06-553 007 52. Voor dit samenzijn wordt een kleine bijdrage gevraagd van € 5,= p.p.