Geestelijke verzorging.

Voel je je gejaagd en gestressed? Heb je slaapklachten omdat je teveel piekert? Wil de spanning maar niet uit je lijf komen? Op onze geestelijke avonden kom je heerlijk tot rust in ons mooie centrum aan de hand van een meditatie, zachtjes begeleid met klankschaal en begeleiding. Ook hebben we op diverse avonden een 'satsang', gesprekken waarin je je eigen waarheid vindt..

Je dagelijks gesprekken zijn nodig, maar je vind ze misschien ook te oppervlakkig. Alsmaar over zaken, kinderen, geld, vakantie, ziekten en al wat dies meer zij. Op onze geestelijke avonden hebben we het over iets anders.. De ware geestelijke zin van alles, het waarvoor en waartoe, zonder stellingen, zonder waarheden van anderen. In rust en meditatie je eigen waarheid (sat) ontdekken. In een gesprek jezelf mogen ontmoeten (sangha).  
Deze geestelijke avonden zijn van 20.00 tot ca. 21.30 uur aan de Campuslaan 6 in Wijchen (Ayurveda Centrum in Het Mozaïek). Al naar gelang van de belangstelling wordt in overleg zo'n avond belegd. Bel gerust even naar 06-553 007 52. Voor dit samenzijn wordt een kleine bijdrage gevraagd van € 5,= p.p.  

Het Lichtrituaal bij de geestelijke Uitvaartverzorging. 

Een toenemend aantal mensen voelt zich goed bij een spirituele levenswandel maar zijn niet verbonden met of aangesloten bij een instituut of kerkgenootschap. Toch wensen zij bij het overlijden dat er een bijzonder, geheel op de persoon afgestemd rituaal plaatsvindt dat aansluit bij hun geestelijke overtuiging. Echter: officiële voorgangers van een instituut wensen zij juist weer niet. Daarom verzorg ik al jaren deze Uitvaartdiensten. Op mijn website www.robert-swami-persaud.nl staat verder alle informatie. Bel me gerust als je meer wilt weten op 06-553 007 52.