IMG 9453

Word beter, gezonder en gelukkiger met de regie in je eigen handen! De AYURVEDA (letterlijk: 'levens-inzicht') is een geneeskunde die voor iedereen toegankelijk is, ook voor jou! In een (eenmalig) rustig consult van ruim 2 uren maak ik op basis van een Ayurvedisch onderzoek een uitgebreide analyse van jou, begrijpelijk, persoonlijk en betrokken. Waar je huisarts helaas geen tijd voor heeft, komt nu allemaal aan de orde. Medisch verantwoord, Ayurvedisch béantwoord. Een voedings- en levensadvies krijg je mee naar huis. In mijn praktijk worden geen middelen verkocht. Eventuele Ayurvedische medicijnen krijg je op een recept, waar je er (via natuurdrogist, internet) super-eenvoudig aan kan komen indien je dat wenst. Maar voeding is het allerbelangrijkste en de meeste van mijn patiënten worden dáár al beter van!

Het is fijn om de regie over verbetering van je gezondheid in eigen hand te houden. In mijn consult krijg je helder en met begrip  te horen hoé je dat doet. Lees op deze site over hoe en wat. Wil je mij even spreken om een afspraak te maken of gewoon wat te vragen? Bel me dan gerust op 06-553 007 52 of mail mij op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (heel snel antwoord).   

Als je hierboven klikt op 'behandelingen' vertel ik je nóg meer over dit consult. Kosten, vergoedingen, reducties, enzovoorts. En anders gewoon bellen of mailen!